2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اصلا بهش فکر نکن 

باشه

اگه خواستی بخون خوب اول از همه یه لبخند گشاد بزن بعد بیا تو سایت اگر هم کسی بهت توهین کرد تو ادب داشته باش و محلش نده 🤪شما هم خواهرم سعی کن مهربون تر باشی با تشکر فراوان 🙃

منم همینم گفتم عیب نداره خوشبخت نیستم لاقل سلامتی دارم باور میکنی الان سلامتی هم ندارم اونم از دست د ...

ببین من یه ساعت درس میخونم وقتی ذوق میکنم درسم پیشرفت کرده یه هفته مریض میشم😭

عزیزم این باور چشم شوری غلطه 

آدمایی ک فک میکنیم چشم شورن درواقع از روی حسادت و اون انرژی منفی ک منتقل میکنن ممکنه ی ظرفی بشکنه یا اتفاقی بیوفته و ما فک میکنیم چشم شوره 

واسه خودت این کلمه رو بکار نبر ..من خودم گاهی وقتا از شدت ذوقم باعث میشم خیلی خرابکاری کنم..ولی درواقع بخودم تلقین میکنم ک خیلی ذوق نکنم تا راحت تر کارامو انجام بدم..حسای منفی ک ب خودت میدی در این موضوع ممکنه بدتر بشه فک کنی جدی جدی خودت بدی ک اینطوری میشه

عزیزم این باور چشم شوری غلطه آدمایی ک فک میکنیم چشم شورن درواقع از روی حسادت و اون انرژی منفی ک منتق ...

ببین قبول دارم حس منفی اوضاع بدتر  میکنه ولی چرا به چیزی فکر میکنم‌ بعدش نابود میشه من که اصلا به اون کاری نداشتم 

ماشاالله لا حول ولا قوه الا بلله بگو ون یکاد بخون قدیمیا میگفتن نگاه به نوک بینیت کن 😅😅 ولی چ ...

ببین من دوسال یه جا کار میکردم خیلی حقوق خوب خودم برا یکی با ذوق تعریف کردم اونجا کار  میکردم کارشونو بردن خارج شهر من دیگه کار گیرم نیومد با اون حقوق 🤦‍♀️