2777
2789
عنوان

عصر میخوام برم داروخونه به کمکتون نیاز دارم بانوان گرامی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3887 بازدید | 46 پست
 حالا این یه دونه عشقو که همه واسه روز مبادا دارن ... 😂😂😂 بابا کمال گرا .... بیا یه بوس بده ...

بوووووووج نه بوخودا من واقعا راس گفتم عسق مشق ندارم😂😂😂😂

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل پانژل بخر ١٠ درصد من ١ هفتس ميزنم بيشتر جوشام رفته

اره تازه تو نت خوندم ولی میگه رنگ موهارو میبره من صورتم مو داره خخخ میترسم صورتم دورنگه بشه درخواست دوستی میدم قبول کن اونور چت کنیم باشه؟

بنزوییل پروکساید میسوزونه؟؟؟؟؟الان شما صورتت خوبه صافه؟بعد قرص داکسی سایکلین چیه؟چرک خشک کنه؟

صافه تقریبا

داكسی انتی بیوتیكه

ضعیف ترین قرص برای جوش

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

پان ژل نمیسوزونه اصلا

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
خوبه ،؟،  در هفته چند بار باید زد ؟

آره خوبه عسل...تونت انواع ماسک هارونوشته

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
پوسته ریزی شدید نمیاره؟شما استفاده کردی ؟اگر بله چه قیمته ؟

نه زیاد خشك نمیكنع

روی خود جوش باید بزنی

حدود15 تومن خریدمش

جلدش آبیه

اینو یه دكتر پوست بهم داد

برا جوشای زیر پوستیم

گف كمك میكنه زودتر برسن

راسته میگن بنزوییل پراکسید رنگ موهای اون ناحیه رو میبره؟

والا نمیدونم

ینی روی رنگ دانه های پوست اثر داره؟

نشنیدم

تا حالا مال خودمم عوض نشده

والا نمیدونم ینی روی رنگ دانه های پوست اثر داره؟ نشنیدم تا حالا مال خودمم عوض نشده

رنگدانع نه میگه اگه مو داشته باشه صورتت رنگ موهاشو میبره