2777
2789

میخوام برم داروخانه واسه جای جوش و جوشای زیر پوستیم یه کوفتی بخرم خسته شدم از خوددرمانی و نتیجه نگرفتن حالا بگین چی بگم چی بخرم خانوما پوستم خشکه جوشای ریز ریز و زیر پوستی زده و جاشون مونده و بعضیاشون اون زیر مونده لایه بردار نمیخواما لایه بردار بدبختم کرد اگه داروخانه چیز خوبی نداد بهم میرم عطاری به نظرتون از داروهای عطاری چی خوبه که بگیرم میخوام که راهنماییم کنید نه اینکه دعوا یا سرزنشم کنید خو گوناه دالم درضمن پوستمم رنگش روشنه سفیدم چیکا کنم بگین

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگي خود درماني نميخاي بكني، بعد از مردم ميپرسي چي بزني؟

به نظرم برو دكتر پوست. 

درمان جوش زير پوستي زمان و حوصله ميخاد. فك نكن يه ماه يه كرم بزني بعد همه رفع شه

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

محلول اریترومایسین ۴درصد برا جوشات بگیر .روزی ۳ بار ب صورت بزن و بزار نیم ساعت بمونه بعد بشورش و پماد زینک بزن ..این برای جوش و جای جوشه..نسخه پزشکم بود 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
لایه بردار بدبختت کرد؟؟ ینی چی دقیقا!

لایه بردار ک استفاده میکنی خیلی باید مراقب باشی چون پوست نازک میشه و ب هر دلیلی سریع اسیب میبینه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین