میخوام برم داروخانه واسه جای جوش و جوشای زیر پوستیم یه کوفتی بخرم خسته شدم از خوددرمانی و نتیجه نگرفتن حالا بگین چی بگم چی بخرم خانوما پوستم خشکه جوشای ریز ریز و زیر پوستی زده و جاشون مونده و بعضیاشون اون زیر مونده لایه بردار نمیخواما لایه بردار بدبختم کرد اگه داروخانه چیز خوبی نداد بهم میرم عطاری به نظرتون از داروهای عطاری چی خوبه که بگیرم میخوام که راهنماییم کنید نه اینکه دعوا یا سرزنشم کنید خو گوناه دالم درضمن پوستمم رنگش روشنه سفیدم چیکا کنم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محلول اریترومایسین ۴درصد برا جوشات بگیر .روزی ۳ بار ب صورت بزن و بزار نیم ساعت بمونه بعد بشورش و پماد زینک بزن ..این برای جوش و جای جوشه..نسخه پزشکم بود
من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین