2777
2789
عنوان

به یکی پول دادیم پس نمیده 😭

335 بازدید | 28 پست

اردیبهشت ماه به دوست همسرم قرض دادیم 

الان یکماهه جواب تلفنشم نمیده دیگه 

خودمون الان توی بی پول ترین حالت ممکن هستیم چندتا قسط همزمان رسیده هیچکدوم رو نمیتونیم پرداخت کنیم خرج و مخارج که بماند 

تنها چیزی ک ب ذهنم رسید بیام اینجا بخوام شما دعا کنید بلکه پسش بده 

انشالله ک پول دستش بیاد پس بده چقد دادین

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یکی اینجوری داشتیم از حلقومش کشیدیم بیرون بخدا کوتاه نیا

با شماره های مختلف زنگ بزن تهدید کن فحش بده

لازم شد شکایت کن

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

چقدره مبلغش ، شوهرمنم داده دوستش دیگه جواب زنگشم نمیده مال ما کمه حدود۵ تومن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
انشالله بحق این اعیاد شعبانیه ک مشکلتون هرچه زودتر حل بشه الهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲

برای منم دعا کن پول ما ام پس بده دوست شوهرم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
پول داره هم خودش هم خانمش شاغل هستن .ولی مرض هم داره که پس نمیده

وقتی ب کسی بدهکارم شب و روز ندارم بخدا اینقد خودخوری و فکر و استرس مبگیرم دیونه میشم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️

برای پس گرفتن امانتی(پول،اشیاء،...)⌛️

✍🏻اگر به کسی چیزی امانت دادید و

حاضر به پس دادن آن نبود این دستور را

به کار گیرید که مجرب است دستور این

است :

دویست مرتبه بعد از هر نماز به نیت

ارجاع امانتی توسط شخص بگویید:

یا قاهرُ ذو الْبَطْش ِالشَّدید اَنتَ الَّذی

لایُطاقُ انْتِقامَه🌱

هینطور ادامه دهید می بیند طولی نمی

کشد که شخص امانتی را به شما پس