2777
2789
عنوان

به دلم شک افتاد واسه انتخاب اسم دخترم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 40 پست
دوستان تلفظش maava هست اسم عربیبه معنی جای امن ، پناهگاه من از اسم عربی بدم میاد ولی این یکی بنظرم ...

بخاطر اذیت شدن بچم میگم چند وقت دیگه نمیتونن اسمشو تلفظ کنن مسخرش میکنن 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان مامانش نوشته ماوا. که اینجوری خونده می شه mava

درستش مأوا هست. ولی 90 درصد کیبوردها ندارند. گوشی ها ندارند.
این نسل جوون بی سواد که می نویسند معوا و خلاص!
همزه خیلی وصله ی ناجوره تو فارسی.
وگرنه اسم قشنگیه. 

همین الان مامانش نوشته ماوا. که اینجوری خونده می شه mavaدرستش مأوا هست. ولی 90 درصد کیبوردها ندارند ...

منظورت از نسل جوون بی سواد منم؟!!!

نوشتم معوا میخواستم تلفظش رو بدونم دقیقا چجوریه

شما باسوادی کافیه ولی یه کم رو آداب اجتماعیت هم کار کن که نداشتنش ننگه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
منظورت از نسل جوون بی سواد منم؟!!!نوشتم معوا میخواستم تلفظش رو بدونم دقیقا چجوریهشما باسوادی کافیه و ...

من اصلا پست شما رو ندیده بودم!! فقط نوشته ی اول رو خوندم.  چرا به خودت گرفتی؟
در اینکه نسل جدید بی سواد شده و اصولا همه رو غلط غلوط می نویسه با من اختلاف نظر داری؟ اونو بگو و بگو که اشتباه می کنم. وگرنه من با شما نبودم. 

من اصلا پست شما رو ندیده بودم!! فقط نوشته ی اول رو خوندم. چرا به خودت گرفتی؟ در اینکه نسل جدید بی س ...

چون تو کل این تاپیک فقط من معوا نوشته بودم و دقیقا بعد پست من شما این پست رو گذاشتید این فکرو کردم

عذرخواهی میکنم اگه زود قضاوت کردم🙏🏻

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم