بایام یه هفته بود میگفت سنگ کلیه ام داره دفع میشه علائم همونم داشت . بعد چند روز گفت نمیتونم دسشویی کنم انگار سنگ راهشو بسته . امروز صبح رفت آزمایش داد کراتینش ۱۳ بود😭 دکتر گفت همین الان فورا برو برای دیالیز 😭 اگه عمل کنن اون سنگ رو که مجاری ادرارشو بسته وردارن کلیه هاش مثل سابق میشن یا از کار افتادن ؟😭
ایح نلایک وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نگفت فقط گفت فورااا برو دیالیز . من تو اینترنت خوندم جراحی میکنن سنگی که مجاریو بسته ورمیدارن
حال عمومیش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سلول های کلیه قدرت ترمیم دارن فقط باید فشارش همیشه ۱۲ باشه و نمک رو حذف کنه پروتئین خیلی کم بخوره گوجه و لبنیات ولوبیاو شیرینی و خیلی از خوراکی ها براش خطرناکه و نباید بخوره بزن نت خوراکیهای ممنوع و مناسب نارسایی و سنگ کلیه چربی خونش باید کنترل شه ترمیم کلیه زمانبره شاید یکی دو سال طول بکشه