2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بافتکاری فقط دوس دارممممممم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
رنگو لایت خیلی خوبه ناخن اینا بدرد نمیخوره بنظرم سره ۵۰۰ تومن ولی رنگو لایت کم کم ۳ تومن میگیرن تازه ...

خب ناخن هرماه مشتری داره ولی رنگ اینجوری نیست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
رنگو لایت خیلی خوبه ناخن اینا بدرد نمیخوره بنظرم سره ۵۰۰ تومن ولی رنگو لایت کم کم ۳ تومن میگیرن تازه ...

رنگ خیلی دوست دارم ترکیب رنگش خیلی پیچیده س یکم میترسم 

موادش بو داره میگی یا میگن ریزش میاره ؟

برای کسی که انجام میده موادش ضرر داره وقتی انجام میدن دیدی دود در میاد از سر طرف؟ اون میگن تنفسش خیلی ضرر داره

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

برای کسی که انجام میده موادش ضرر داره وقتی انجام میدن دیدی دود در میاد از سر طرف؟ اون میگن تنفسش خیل ...

آره خودمم به خاطر این موضوع دو دل هستم پس چی برم میخوام مستقل بشم بعدش جدا بشم 

خب ناخن هرماه مشتری داره ولی رنگ اینجوری نیست

اونم همینطوره اگ کار آدم خوب  باشه 

بنظرم نباید کمیت رو فدای کیفیت کنه 

یکم رو کیفیت کارش کار کنه بهتره تا بفکر تعداد مشتری باشه اگ خوب باشه خیلی درآمد دار۶

آره خودمم به خاطر این موضوع دو دل هستم پس چی برم میخوام مستقل بشم بعدش جدا بشم

تازگیا همه خانوما فیشیال میرن 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.