2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس این دستگاه میشه توضیح بدی؟؟یعنی دارو هم میخوره؟؟

بله دارو هم مى خوره

ىدستگاه كه با لرزش مغناطيسى قسمت هاى مغز كه مشكل داره رو تحريك مى كنه تا بهتر از قبل كار كنه 

(اولش نقشه مغزى گرفتن ببينن وضع مغز چطوره؟)

بعد طبق اين نقشه متوجه اختلال در قسمت هاى مختلف مغز شدن 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بهتر شدن؟من میخام فردا برم پیش مشاور ک ببینم جواب میگیرم یانه

گفتم كه فعلا تحت درمانه و نمى تونم قطعى بگم ولى خدا روشكر نسبتا خوبه

بله دارو هم مى خورهىدستگاه كه با لرزش مغناطيسى قسمت هاى مغز كه مشكل داره رو تحريك مى كنه تا بهتر از ...

سلام عزیزم من امروز رفتم پیش روانشناس اون دستگاهو بهم پیشنهاد داد ولی نگف نقشه مغزی ،از دو تا تست گرفت گف بنا به اون تست دستگاه استفاده میشه عزیز تورو خدا عوارض اینا نداره؟؟؟

سلام عزیزم من امروز رفتم پیش روانشناس اون دستگاهو بهم پیشنهاد داد ولی نگف نقشه مغزی ،از دو تا تست گر ...

سلام ان شاءالله خدا شفاء بده به همه بيماران و لباس سبز عافيت بپوشونه بر قامت همه بيماران

به نظرم از خودشون مى پرسيدى 

ولى اين دستگاهى كه گفتم ،امواج مغناطيسى مى فرسته تا مغز رو وادار به كار كنه تا عملكرد مغز بهتر شه …

سلام عزیزم من امروز رفتم پیش روانشناس اون دستگاهو بهم پیشنهاد داد ولی نگف نقشه مغزی ،از دو تا تست گر ...

اينجا هم چند نوع دستگاه بود و براى هر شخص از دستگاه متفاوت استفاده مى شد …بسته به مشكلش و شدت و ضعفش به پيشنهاد دكتر 

یعنی بده؟؟

اين كه مغز كار كنه بده؟

قطعا خوبه 

ولىبايد طبق دستور پزشك باشه

مثلا به بيمار ما گفتن بعد از ده جلسه نمى تونى يكدفعه قطع كنى و ى دوره تثبيت هم دارى و بعدش قطع مى كنيم تا علائمت برنگرده