2777
2789
زهرا عباسی۲۱/۶/۱۳۷۶

گلم شما مادری هستی با انرژی مادرانه بالا و وابستگی بخاطر عدد مسیر زندگیت وعدد تولدیت و خورشیدیت 3 هست که یکم شیطونم هستی و عاشق صحبت و شیطونی کردن هستی و ب اصطلاح کودک درونت فعاله

عدد سرنوشتیت 5 کارما دار هست 

کارما معنی بدی نمیده کارما یعنی درس های زندگی که اگه پاس کنی رفع میشن 

5 کارما دار میگه شما خوش گذرون و تنوع طلبی و یه کاری هست که همیشه ازش ضربه میخوری ولی باز میری سمتش ببین اون کار چیه مثلا اگ تنبلیه کامل بذارش کنار تا کارمای زندگیت رفع بشه و عدد 5 بذاره از زندگیت لذت ببری

ارزوی قلبیت هم 4 کارمادار هست یعنی اگه بتونی کارماشو رفع کنی میتونی کارمند خوب و خوش صحبتی باشی و بتونی رییس گری کنی چون شخصییتت میخاد رییس باشه ولی ارزوی قلبیت یکم قانون مند و منضبط نیست و کارما داره نمیتونه رییس خوبی باشه و شاید یکم از شیطونیات کم بکنه 

امسال که وارد سال جدید میلادی شدیم سال شخصی شما 3 هست هرچی 2 سال پیش کاشتی تا 6 سال دیگ برداشت میکنی

تو این سال فقط برو خوش بگذرون و مسافرت برو چون نیازی ب مراقبت از کاشتت نیست اما سال دیگ فقط باید تلاش کنی و به کاشتت برسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ممنون عزیزم هرچی گفتیددرموردم درست بود

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سولماز طاللیان ۱۳۶۷/۶/۴

گلم شما ذاتا مهربان هستید و کدبانو و بخاطر عدد تولدیت که 8 هست و عدد سرنوشتیت که 9 هست میتونی تو کار جدی باشی اما مهربون مثل یه مادر باید کارکنی و درامد خودت رو داشته باشی عاقل هستی و یکم حس ششم داری 

ارزوی قلبیت اینه که خوش گذران باشی و جوونی کنی و بی فکر باشی همینم هست و شخصیت واقعیت میگه باید منظم و مرتب باشی هردو کارما دار هست 

کارما معنی بد نداره کارما یعنی درس های زندگی که اگه پاس کنی کارمات رفع میشه 

شما ببین کجا ها یه کاریو تکرار میکنی و ازش ضربه میخوری خصوصا تو شغلت و روابطت اونهارو بذار کنار و میتونی کارمند خوش ذوق خلاقی بشی 

عدد سال شخصیت 7 هست یعنی از سال میلادی که شروع شد  هرچی 6 سال پیش کاشتی دوسال دیگ برداشت میکنی سال دیگ حسابی رو رفتار و اخلاقت متمرکز باش تا ثمره ای با روح عالی داشته باشی 

بزرگی

گلم شما عدد مسیر زندگیت میگه وسواسی و وابستگی شدید داری 

به واسطه عدد تولدیت که کارما داره تو معنویات مشکل داری و عدد خورشیدیت میگه بسیار مهربانی 

عدد سرنوشتیت کارماداره و تنوع طلب هستی و خوش گذران خلاق و مثل جوون ها اهل تفریح و بی فکر 

کارما به معنی بد نیست 

کارما یعنی درس های زندگی اگه درس هاتو پاس کنی رفع میشه

ارزوی قلبیت میگه سنگین باشیو عاقل ولی واقعیتت همون پنج کارمادار هست و جوون و عیاشی دوس داره و 

بایذ از این اعداد کارما دار ببینی کجا بهت ضربه میزنه بذاری کنار تا کارمات رفع بشه و بتونی لذت دنیارو ببری 

امسال که وارد سال میلادی شدیم سال شخصی شما 6 هست هرچی 5 سال پیش کاشتی 3 سال دیگ برداشت میکنی اگ متاهل هستی حال و هوای بچه دارشدن و مادری داری 

گلم شما مادری هستی با انرژی مادرانه بالا و وابستگی بخاطر عدد مسیر زندگیت وعدد تولدیت و خورشیدیت 3 هس ...

مرسی عزیزم عالی بود😍😍😍😍😍😍

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

گلم شما عدد مسیر زندگیت میگه وسواسی و وابستگی شدید داری به واسطه عدد تولدیت که کارما داره تو معنویات ...

ممنون عزیزم😘😘

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست