2777
2789

از صبح تا حالا با هم حرف نزدیم 

حوصلم بشدتتت سررفته 

از صبح تا حالا به زور تحمل کردم زنگ نزنم یا پیام ندم 

دلم میخواد اون شروع کننده آشتی باشه 

چیکار کنم 

یه چیزی بگین تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشه تو پیش قدم باشی عادت میکنه اگر جند روزم نیومد پیام نده تا خودش بیاد

خب هم دلم براش تنگ شده هم حوصلم سر رفته هم زمان کمی داریم برای با هم بودن من آخر هفته دارم میرم از شهرمون 

بحثمونم دو تا تاپیک قبلی راجبش گفتم 

با این حال صبر کنم یمی؟

خب هم دلم براش تنگ شده هم حوصلم سر رفته هم زمان کمی داریم برای با هم بودن من آخر هفته دارم میرم از ش ...

اره حوصلت سررفته که رفته فیلم ببین الان پیش خودش میگه اویزونشی خودش دلش تنگ بشه میاد 

از منیم ک تو دوران عقدم‌میشنویبمیر ولی پیم نده و پیش قدم‌نشوعادتش دادی الان تا دو هفته ام صبر کنی پی ...

دقیقاا 

همیشه هم وقتی آشتی میکنیم میگم تا من نیام تو نمیایی میگه میخواستم بیام پیام دادی خودت 

ولی دروغ میگه نمیاد

دقیقاا همیشه هم وقتی آشتی میکنیم میگم تا من نیام تو نمیایی میگه میخواستم بیام پیام دادی خودت ولی درو ...

دقیقا همه پسرا اینو میگن تاپیک منو بخونی میبینی

الان بهش گفتم تا عید حق نداری حتی پیم بدی یا زنگ بزنی

الان تا عید ب خدا پیم نده زنگ نزنه دیگه برام مهم نیس

هیچوقت پیش قدم نمیشم