2777
2789
عنوان

بابام میخواد مکه واجب بره من میگم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست
عمره که اصلا ولیمه واجب نیست بدن

ما میدیم

حتی مامان بزرگم هر سال میره کربلا باز مفصل برگزار میکردیم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می شه بگی مامان بزرگت چند روز قبل از اعزام بهشون خبر دادن برای ثبت نام ؟

۶ ماه قبل گفته بودن که فلان موقع میریم 

و یه ماه مونده دعوت میکردن به جلسه و ....تا آماده باشن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۶ ماه قبل گفته بودن که فلان موقع میریم و یه ماه مونده دعوت میکردن به جلسه و ....تا آماده باشن

مطمینی؟ ما الان دو ماهه هرچی سوال می کنیم واسه حج عمره تو ماه رمضان می گن منتظر باشید در حالی که کمتر از یه ماه دیگه ماه رمضانه! 

من نظر شخصیم نرفتن هست ولی اگه خودشون خیلی دوست دارند و آرزوشو دارند حالا درست یا غلط دارند از نتیجه تلاش خودشون هزینه می‌کنند و حقشونه بالاخره تو این سن کاری که دوست دارند را انجام بدند.تا همیشه وظیفه تامین بچه ها را ندارند.

وای خدای من بزار برن عزیزم باورکن به شما تا این حد ربطی ندارهاگه دارن نرن در حق خودشون کوتاهی کردنبج ...

من نمیگم نرم میگم واجب نرن که خرجش زیاده ، من یه تور قشم رو به خاطر نداشتن پول با دوستام نرفتم با حسرت استوریاشونو می‌دیدم ، این انصافه اخه؟

وای خدای من بزار برن عزیزم باورکن به شما تا این حد ربطی ندارهاگه دارن نرن در حق خودشون کوتاهی کردنبج ...

راست میگه خوب 

شکم عربا 

الان خود عربستان که اسلام از اونجا ظهور کرده جنیفر لوپز میبرن رو سن باهاش میرقصن 

انوقت ایرانی جماعت کرور کرور پول بی زبون رو میریزه تو شکمشون 

حج تو همین کشور خودمونه 

بچه های خودمون 

خب اگر دارن خونه میسازن وجهیزیه میخرن بهشون حج واجب نیست هنوز

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مطمینی؟ ما الان دو ماهه هرچی سوال می کنیم واسه حج عمره تو ماه رمضان می گن منتظر باشید در حالی که کمت ...

اخه مادربزرگ من دو سال بود ثبت نام کرده بود 

آره عزیزم خداروشکر به وقتش رفتن و برگشتن 

خب اگر دارن خونه میسازن وجهیزیه میخرن بهشون حج واجب نیست هنوز

ولی نمی‌فهمن که ، دوست دارن برن ، منو خواهرم مخالفیم میگیم ماهم دلمون خواست تو اینهمه سال زندگیمون یه مسافرت درست و حسابی بریم

خدا همینجاست و در نزدیکی ما و در قلب ما 

من به شخصه بخوام چنین هزینه ای کنم کمک به ساخت 

مدرسه و بیمارستان و درمان بیماران و... میکنم

خدا را از ته قلبم قبول دارم ارادت خاصی به ائمه دارم 

دین انسانیت دارم دین اسلام هم اکثر قوانینش را پایبند هستم اما خدا به ما عقل داده بهتره ازش استفاده درست کنیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من نمیگم نرم میگم واجب نرن که خرجش زیاده ، من یه تور قشم رو به خاطر نداشتن پول با دوستام نرفتم با حس ...

بله که انصافه مادر وپدرت قرارنیست آرزوهاتو برآورده کنن

بعدش خودت پول جمع میکنی سفراتو میری

ولی پدر ومادرت شاید عمرشون کفاف نده

مگه همین پدر ومادر شما قشم تابحال رفتن؟

شما بچه ها میگین فقط برای ما خرج کنن اگه ندارن چرا به دنیا آوردن مارو خیلی بی انصافی میکنین