2777
2789
عنوان

وکیل داریم اینجا چندتا سال داشتم

72 بازدید | 7 پست

اگه هست بگین درخاست بدین پیام خصوصی میدم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
عزیز دل اینجا وکیل چکار داره

چندباری دیدم هستن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم جسارتا یجا گفته بودی حس شیشم هستی 

خواهش میکنم بهم ج بده 🥺

میخواستم لطفا هرچی حس میکنی راجب اینایی که ازت میپرسم بهم ج بده برات دعا میکنم:)

حس ابوالفضل نسبت بهم چیه و ازدواج میکنم باهاش ؟

پسرر عمم چی؟حسش چیه ؟ایا عمم منو زیر نظر داره برای پسرش

کِی دانشگاه قبول میشم؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم جسارتا یجا گفته بودی حس شیشم هستی خواهش میکنم بهم ج بده 🥺میخواستم لطفا هرچی حس میکنی راجب این ...

عزیزم من فقط بعضی مواقع حس شیشمم درست درمیاد

نمیدونم چی بگم 

نظرمو میگم امازیاد فکرنکن همین میشه یان زیاد ب حس شیشم دل نبند 

حسم میگه پسر عمت دوست داره اما عمت ته دلش یکم راضی نیست

ابوالفضل هم بیشتر هدفش رفاقت و دوستیه 

دانشگاهم اگه تلاش کنی ۲سال دیگه قبول میشی

اینا حس منه و هیچ تضمینی توش نیست ک درست باشه یان چون گفتی بگو منم گفتم

عزیزم من فقط بعضی مواقع حس شیشمم درست درمیادنمیدونم چی بگم نظرمو میگم امازیاد فکرنکن همین میشه یان ز ...

مرسی عزیزم ولی انگار جا به جا گفتی یکم 

حس میکنم مامان ابوالفضل یکم مخالفه بتظرت دلیل مخالفتش چیه ؟

ابوالفضل پسر مذهبی هست ... اهل رفاقت و دوستی و اینا نیست به هیچ وجه اما پسر عمم هست

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مرسی عزیزم ولی انگار جا به جا گفتی یکم حس میکنم مامان ابوالفضل یکم مخالفه بتظرت دلیل مخالفتش چیه ؟اب ...

خخخ نمیدونم شاید حساقاطی شده ان شاءالله خیرباشه برات