2777
2789

یکم. نوحه میذارم

اشعار نوحه خیلی منو اروم میکنه درباره ی عشق بالاتری حرف میزنن 

بقیه چیزا توی نظرم کوچیک میشن

گاهی به گریه میندازم 

ولی خب حالم خوب میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مدیتیشن 

پیاده روی 

نقاشی 

خیره شدن به آسمون شب 

اینا حال منو تو روزای بد خوب میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیتیشن پیاده روی نقاشی خیره شدن به آسمون شب اینا حال منو تو روزای بد خوب میکنه

آره ایده های خوبی هستن مرسی♥️

حیف انقد خونمون سر و صداس مدیتیشن سخت میشه🥲

آره ایده های خوبی هستن مرسی♥️حیف انقد خونمون سر و صداس مدیتیشن سخت میشه🥲

برو تو اتاق برق رو خاموش کن 

من مدیتیشن های زندگی مایندفول رو انجام میدم عالین 

از برنامه پادکست میتونی گوشش کنی کوتاه و مفیدن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اصلا واسه ما آروم کننده نیسبعدش ده برابر اعصابم خرد میشه

من کلا دوبار صدامو بردم بالا گریه کردم  به قول تو آروم نمیکنه فقط چندساعت بیقراریم کم میشه دوباره شروع میشه 

که اونم دیدم ارزش نداره خودمو از چشم بندازم 

الان بی دلیل بی‌قرارم