2777
2789

مبلغ چشمگیری نیست قطعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمندا 3500 

تاهل 1میلیون 

هر فرزند 500 

کارگرا هم 2 برابر حقوق عیدی میگیرن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

عیدی کارمند و کارگر در حال کار و باز نشسته فرق می‌کنه ،و همچنغعیدی کارگر ها هم با کارمند فرق داره، کارگر حداکثر سه برابر حقوق وزارت کار 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

مبلغ چشمگیری نیست قطعا

سال 87عیدی کارمندا 250هزار بود 

سکه تمام بهار 230 هزار بود 

امسال سکه 60میلیون عیدی کارمندا زیر 5 میلیون 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
سال 87عیدی کارمندا 250هزار بود سکه تمام بهار 230 هزار بود امسال سکه 60میلیون عیدی کارمندا زیر 5 میلی ...

بله خواندم

متاسفم واقعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

حقوق اصلی یاپایه؟

نمیدونم 

بله خواندممتاسفم واقعا

یادمه باهمون 250 هزار کلی خرید کردیم 

پایه حقوق یا کل حقوق؟؟

فکر کنم کل حقوق 

سال 87عیدی کارمندا 250هزار بود سکه تمام بهار 230 هزار بود امسال سکه 60میلیون عیدی کارمندا زیر 5 میلی ...

بله متاسفانه کارمندامون یجور بهشون ظلم شد شوهرا ماها ک شغل آزادن هم ی جور! متاسفم واقعا حقمون نبود😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید