2777
2789
عنوان

دخترم بهم نمیگه مامان میگه آبجی مامان میگه به

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید‌ یعنی ۵ تا بچه اید ماشالا

از استارتر بیشترم توی همین دوره زمونه دیدم نمونش دوست خودم که ۸ تا بچن😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

۲۰

خودایا

چقد همتون‌ کوچولویین😍🤭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

از استارتر بیشترم توی همین دوره زمونه دیدم نمونش دوست خودم که ۸ تا بچن😂

چه جالب تو این زمونه خیلی عجیبه برای قدیمیا عجیب نیست ولی من اطرافم هر کی هست یا تک فرزندن یا دوتا .البته منظورم زمان حال وگرنه قدیم عادی بود

۳۸ ۲۰

چ جالب فک نمیکردم ۳۸ باشه و نوه هم داشته باشه و بچه های پشت هم😁 خدا حفظشون کنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چ جالب فک نمیکردم ۳۸ باشه و نوه هم داشته باشه و بچه های پشت هم😁 خدا حفظشون کنه

ممنون عزیزم 

حتی من خودم باردار بودم میرفتم دکتر با مامانم میگفتن خواهرین یا فک میکردن مامانم باردار جوونه بهش میگن اصلا بهت نمیخره دختر بزرگ داشته باشی