2777
2789
عنوان

خواب سگ تعبیرش چیه❓

97 بازدید | 12 پست

خواب دیدم سگ پامرانین دارم رنگ سفید و عسلی بود خیلیم باهوش بود بهش میگفتم فلان چیو بیار برام میاورد میگفتم در رو ببند میبیت میگفتم قرمز کدومه با دستش بهم نشون میداد خیلی خیلی باهوش بود قلاده هم نداشت بیرون که میرفتیم میدوید میرفت خیلی دور بازی میکرد برمیگشت پیش خودم میپرید بغلم انقدر دوسش داشتم همش بغلش میکردم کلی بوسش میکردم اونم دوست داشت خیلی بهم وابسته بود 🥹

میخواستم حمامش کنم رفتم شامپو بخرم دیدم چقدر شامپوش گرونه ده برابر شامپوی خودم قیمت داره 😂 پیش خودم میگفتم اوووو این خیلی خرج داره کاش بفروشمش

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعبیر سگ همیشه برای من خبر خوش بودهولی این خوابی که تو دیدی از فکر زیاد سگه معلومه خیلی سگ دوس داری

نه باو گفتم اتفاقا من گربه بیشتر دوست دارم

مثلا دوستام که سگ دارن وقتی خونشون میرم همش سگشو بغل میکنم کلی بوسش میکنم ولی اونایی که گربه دارن خییییییلی بیشتر گربشو بوس میکنم انقدر بوسش میکنم بچه خفه میشه 😂

عزیزم واسه شما تعبیرش خوبه محافظت ازآسیب هاست همچنین نشون دهنده دوست باوفاست که ازشما حمایت میکنه

خب خدا رو شکر که هیچ دوستی توی عمرم نداشتم و ندارم 😂 یعنی دارما ولی خب بست فرند که هر روز درحال چت و تلفن و کلا دوست و رفیق ثابت ندارم

اگه سگ بهتون حمله کنه یارنگش سیاه باشه نشونه دشمنه

حمله نکرد میپرید توی بغلم

البته ناخناش بلند بود وقتی بغلم میپرید جای ناخنش روی گردنم و لباسم میموند