2777
2789
عنوان

وابستگی خیلی شدید دختر یکسالم

137 بازدید | 27 پست

سلام خانوما وقتتوت بخیر دخترم یکسالشه به شدت هرچه تمام تر ب من وابسته اس طوری ک میگه اصلا بلند نشو.یه نمونه بگم مثلا دیروز داشتم گوشت هارو بسته بندی میکردم کنارم نشسته بود.همونجا ایستادم ک گوشت هارو توی فریزر بچینم..(دقیقا کنار دخترم بودم فقط به جای نشسته ایستادم تا گوشت هارو داخل کشو بچینم) شروع کرد به جیغ و داد و گریه.گریه اش هم طوری هست که ادم فک میکنه به مدت دوساعت نان استاپ گریه کرده زود چشماش قرمز میشه یه عالمه اشک میاد

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم اسباب بازی میارم واسش موقع کار کردن کنار خودم میذارمش.خوابش هم اگه پیشش نخوابم ۱۰ دقیقه میخوابه زود پامیشه ولی پیشش باشم ۲ ساعت حتی بیشترم میخوابه

یه مدت بود دیگ بی اهمیت بودم ب گریه اش وزنش خیلی ضعیف شده بود بهداشت مبگفت وزنش اومده زیر نمودار

۲۰ روزی رفتم شهرستان خونه مادرم ک دیگ کار نکنم بشینم پیشش .

خورد و خوراکش همون بود هیچ تغییری نکرد ولی چون دیگ کار نمیکردم همش کنارش بودم‌اونم گریه نمیکرد نیم کیلو اضافه کرد تو این ۲۰ روز

چیکار کنم ب نظرتون؟نمیشه ک‌هیچ‌کاریم نکنم فقط بشینم.

وقتی میخوابه لباس تو بنداز روش که بوتو حس کنه بخوابه توهم برو دنبال کارات

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یا بدون این که بفهمه گذاشتیش و رفتی که ترسشو داره

یا غیر از خودت از اول پیش هیچ کس حتی پدرش نبوده و شدیدا وابستگی داره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

کاملا عادیه

اصلا گوش نکن به اینکه میگن چمیدونم عادتش بده فلان

بچه مغزش ذهنش اصلا به حدی رشد نکرده ک اگر مثلا تو پتو بگیری جلو صورتت

بفهمه تو قایم شدی

فک میکنه نابود شدی پودر شدی یهو رفتی هوا

سر همینه گریه میکنه

درکی نداره

سنش کمه سر همین کاملا عادیه باید جلو چشمش باشی مداوم و کنارت باشه

نزدیک ۳ سالش ک شد

قایم باشک بازی کن باهاش

دالی بازی خیلی خوبه الانم میتونی انجام بدی

بذار بچه بفهمه وقتی توی دیدش نیستی

یعنی چی

فک نکنه پودر شدی رفتی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دقیقا دختره منم اونجوریه بردمش دکتر گف سالمه طبیعیه ولی خودم گاهی میزنه به سرم ببرمش پیش سید یه دعا ...

اصلا همچین کاری نکن و پای اینجور چیزا رو به زندگیت باز نکن 

اگر نگران بی قراری و ناآرومیش هستی میتونی حرز امام جواد براش بگیری که هم محافظش باشه هم منبعش درست باشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

[QUOTE=370558775]احتمالا یا بدون این که بفهمه گذاشتیش و رفتی که ترسشو داره یا غیر از خودت از اول پیش هیچ کس نبوده 

چه جالب اره راس میگی من و دخترمم شب و روز پیشه همین گاهی دورشو شلوغ میکردم میرفتم دسشویی  ترسشو داره

اصلا همچین کاری نکن و پای اینجور چیزا رو به زندگیت باز نکن اگر نگران بی قراری و ناآرومیش هستی میتونی ...

واقعا؟اخه خواهرم شوهرمم برده بچشو هم خیلی آروم شده هم اشتهاش خوب شده آدم حسودی میکنه والا

کاملا عادیهاصلا گوش نکن به اینکه میگن چمیدونم عادتش بده فلانبچه مغزش ذهنش اصلا به حدی رشد نکرده ک اگ ...

اخه توی دیدشم..دقیقا کنارمه هیچ جا تنهاش نمیذارم هرکاری داشته باشم کنار خودم میذارمش اسباب بازی دستش میدم.ولی مشکلش اینه من فقط بشینم کنارش .حتی کنارش بایستم شروع میکنه ب جیغ و گریه