2777
2789
الهی بمیرم واسه بچت ،خب به خودت یا شوهرت رفته دیگه به بقال سر کوچه که نرفته

واییی😂😂😂😂😂😂😂😂💔😂😂

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

اسی جان مطمئنی بچه خودته؟ آدم از بچه خودش بدش نمیهد به هیچ عنوان . حتی اگه زشت ترین آدم روی کره زمین باشه

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودشون ب وجود اومده دیگ خخخخ

انگار از تو جوب پیدا کرده طفلی رو،،، بیچاره بچه ای که مادرش بش میگه زشت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

لیاقت بچه دار شدن و نداری 

و یروز میرسه ک حسرت ی بار دیدنشو داری

چون خدا این حرفتو بی جواب نمی‌ذاره!

اون بچه زشته؟ این ثابت شدس هر بچه آیی ک تو بچه گی اکثرشان چهره خوبی ندارن وقتی بزرگ شن خیلیم خوشگل میشن!

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

انگار از تو جوب پیدا کرده طفلی رو،،، بیچاره بچه ای که مادرش بش میگه زشت

دقیقننننن 

سرکار گذاشته بوده مارووو میگ شوخی بود حتی حرفشم زشته ک ادم به زبون بیاره

به امید ارزو های قشنگمممم