2777
2789
عنوان

مامانم یک ماه ونیمه رفته خونه داداشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 42 پست
رفته قهر؟بدون بابات؟

با پدرم زندگی نمی کنه خودش تنهاس باز تو یک شهریم  ،من حداقل می رفتم بهش سری می زدم یا خودش میومد الان یک ماهه دلم براش تنگ شده ولی مادرم هروقت که می ره پیش داداشم منو بی محل میکنه حتی میگه بهم زنگ نزن می دونم داداشم پرش می کنه حسودیش میشه من زنگ بزنم به مادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا نگا همه قفلی زدن رو زن داداشش مشکل این بنده خدا یه چیز دیگه بودا

بدجور قفلی زدن 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بدجور قفلی زدن

اخه واقعا درد کشیده می دونه. چخبره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بیچاره اون زن داداشت اونم اگه عضو نینی سایت بود تاپیک میزد مادر شوهر اومده و دیگه نمیره مادرتون به عنوان مهمان اوت خونه است مهمان هم خوب نیست این همه مدت بمونه اینجور که تو میگی تا عید هست

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

خدا به داد زن داداشت برسه

داداشم رفته ماموریت زن داداشم خونه تنهاس اون از خداشه تازه میگه بلیط گرفتم ولی زن داداش کنسل کرده گفته بمون بچه ها مریضن دست تنهام مادرم هم مونده، نمی دونم مادرم هروقت می ره منو یادش می ره حتی دوست نداره بهش زنگ بزنم حال واحوالش بپرسم 

اومدم دیدم جز دو سه نفر،بقیه به سوال شما توجهی نکردن و فقط گفتن وای و ای بیچاره زن داداش و دلمون سوخت براش

دیدم عه منم دلم چقد سوخت برای اون کاربرها که این نالیدن ها احتمالا از تجربه های شخصیشونه و مادر و مادرهمسرانشون رو یاداوری کردین براشون 

خب مهربون شما اشاره ای نکردید که علت اقامت مادرتون چیه؟ برادر و همسرشون نیاز داشتن به حضور ایشون؟ ایشون به مراقبت نیاز داشتن که اونجا موندگار شدن؟ یا چی؟

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱