2777
2789
عنوان

مامانم یک ماه ونیمه رفته خونه داداشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 42 پست
داداشم رفته ماموریت زن داداشم خونه تنهاس اون از خداشه تازه میگه بلیط گرفتم ولی زن داداش کنسل کرده گف ...

تو هم خودتو سرگرم کن تا میاد 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداشم رفته ماموریت زن داداشم خونه تنهاس اون از خداشه تازه میگه بلیط گرفتم ولی زن داداش کنسل کرده گف ...

کنسل کرده تا ویروسو نندازه به جون مادرشوهر مگه ول میکنه😆😆😆

وای عجب زن داداش خفنی

اشتباه کردم کامنت قبلی نوشتم دلم سوخته براش😆😆😆

شاید اون لحظه از مساله ای ناراحت بودن و با عجله ای صحبت کردن و لحنشون باعث شده اینطور برداشت کنید🌸 اجازه بدید تماس بعدی از طرف ایشون باشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

زنداداشت مادر داره؟

من حاضرم دست تنهایی بمیرم ولی مادرشوهر پیشم نمونه

تازه خیلی هم خوب و مهربونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اومدم دیدم جز دو سه نفر،بقیه به سوال شما توجهی نکردن و فقط گفتن وای و ای بیچاره زن داداش و دلمون سوخ ...

مادرم رفته بهشون سر بزنه و اونجا موندگار شده چیزی نگفتن که نیاز داریم ،ولی بچه کوچیک و شیر خواره دارن اما مادر خود زن داداشم هم هست تو شهرشون که نیازی به مادرم ندارن ولی نمی دنم چرا مادرم هروقت میره یک ماه موندگار میشه و زن داداشم نگهش می داره میگه بلیطش رو کنسل کرده که نیاد گفته بمون

چون مادرم سالی یک بار می ره پیششون بهشون سر بزنه

شاید اون لحظه از مساله ای ناراحت بودن و با عجله ای صحبت کردن و لحنشون باعث شده اینطور برداشت کنید🌸 ...

همیشه تا میره شهر داداشم اینجوری میکنه ،یا میگه زیاد زنگم نزن یا گوشیم رو جواب نمیده ،میگه زن داداش مهمون داشت و فلان کلا دوس نداره بهش زنگ بزنم یا مثل این سری که باهام تند حرف زد من حتی حال همه رو می پرسم نمی دونم چرا وقتی می ره اونجا اخلاقش با من عوض میشه میگه داداشت خوبه گردش رفتیم و ...

داداشم نیس سفر کاری کوتاه میره و میاد ،اگه معذب بودن که می فرستادنش میگه بلیطش رو کنسل کردن و نذاشتن ...

خب پس مادرت خونگرمی وعربستان هم قدرشناسی بلده خب باشه شما از بابت لحن صحبت مادرتون  نگران نباش

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.