2777
2789
عنوان

لطفا بیاین داخل تاپیکم یه حماقت بزرگ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد موهام خیلی خوبه ولی نمیدونم چقد زمان میبره تا از شکل پسر بودم در بیام😂

ماشالله آها خوبه 😅❤️ 

بعد از شیش ماه ❤️ . 

احتمالا تو یک سال دخترونه دخترونه میشه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ماشالله آها خوبه 😅❤️ بعد از شیش ماه ❤️ . احتمالا تو یک سال دخترونه دخترونه میشه

لایک به امضات👌🏻

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

لایک به امضات👌🏻

قربونت 😃😃❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم در عوضش خودت خیلی خوشگلی و خیلی بهت میاد 

ناراحت نباش بلند میشه 

عید هم کلاه بزار شالتو بنداز دور گردنت

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ببین واسه من کچل کامله ها

مشالله خیلی قشنگ شدین 😍😍 بازم ولی در میاد . منم کردم میدونم در میاد . منم دو سری همینجوری کچل کردم .این سری خییلی کوتاه کردم مال من هم گفتن باید با ماشین بزنی ولی نزدم گفتم یخورده دربیاد بعد کوتاه بلندی‌ها میگیرم . . 

برای مجالس هم میتونین کلاه گیس بزارین اگر نه هم همینجوری قشنگه 😍 یه جور هنجار شکنی و مدل هست که اتفاقا ترند هست خیلی قشنگه و بهتون میاد 😍😍