2777
2789
عنوان

بیایین کمک مامانا

95 بازدید | 23 پست

وزن و قد بچه هاتون و بگید من پسرم و بردم بهداشت برای قد و وزن متاسفانه پسرم وزن کم کرده بجای اضافه کردن دیگه نمیدونم چی بهش بدم بخوره غذا میخوره میوه هم میخوره ولی همش در حال دویدن هست اگه راهکاری چیزی دارید بگید که بچه منم کمبود وزنش اضافه بشه 

وقتی بدنیا اومد ۲۸۰۰ بود  خوب وز ن میگرفت که میگفتن اضافه داره ولی الان وزن کم کرده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس نگران نباش خوب میشه وزنش منم پسرم وقتی بدونیا اومد۲۸۰۰ بود بعد چهار سال الان خیلی توپوله میخام و ...

پسر شما چند کیلو رو نمودار پسر من اومده زیر نمودار 

پسرم بدون اشتها بود یبار واس اشتهاش بردم دکتر کودکان واسش شربت نوشت یادم نمیاد اسم شربتش چی بود خیلی خوب بود از اون به بعد اشتهاش باز شد و بعد چهار سال شدنش توپول شده و الان ۹ سالشه هنوزم توپوله

اشتهاش خوبه میل به غذا داره یا زوری بهش میدی

میل داره خودش میخوره مخصوصا اگه چیزیو که دوست داشته باشه ولی نمی دونم چرا وزن کم میکنه

پسرم بدون اشتها بود یبار واس اشتهاش بردم دکتر کودکان واسش شربت نوشت یادم نمیاد اسم شربتش چی بود خیلی ...

ماشاالله خوبه 

من پسر بزرگم اینجوری نبود این یکی خیلی لاغره زیر نمودار اومده 

ماشاالله خوبه من پسر بزرگم اینجوری نبود این یکی خیلی لاغره زیر نمودار اومده

عزیزم حتما به یه دکتر متخصص کودکان ببرش هر چی لازم باشه میدن هروقت برای مراقبت میبردم نمیگفتن ک زیر نموداره ولی خیلی لاغر بود دستاش میگرفتی فک میکردی الان میشکنه 

ماشاالله خوبه من پسر بزرگم اینجوری نبود این یکی خیلی لاغره زیر نمودار اومده

دخترمم مثل نوزادی پسرم الان لاغره و ۳ سالشه چون اشتهاشم خوبه نبردم دکتر کم کم داره لوپ چاق میکنه😄😊 اونم

عزیزم حتما به یه دکتر متخصص کودکان ببرش هر چی لازم باشه میدن هروقت برای مراقبت میبردم نمیگفتن ک زیر ...

عزیزم 🥺🥺

و چون از اول به دنیا اومدنشم کم وزن داشت میترسیدم بردمش توهم ببر ایشالاه خوب میشه وزنش و هیچ چیز سرخ ...

انشاالله وزنش بیاد رو نمودار از مهر من این داستان و دارم میره بالا دوباره میاد پایین وزنش ثابت نمیمونه