2777
2789

میشه؟ با پرستار کمکی واینچیزا

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدن که میشه ولی خب بدتر میشی

بعدش عمل کنم😔

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بارداری تک قلویی هم سختهمن چندین دوقلو تو نزدیکانم دارم و از نزدیک دیدم برا همین هربار قبل اقدام از ...

من چون این‌مشکلات رو دارم میخوام‌یهو  دوتا بچه دیگ‌بیارم دیگ‌نیارم😔

بعدش عمل کنم😔

عملش که ریسکش خیلی بالاس

دور از جونت عمم عمل کرد، فلج شد الان ویلچرنشینه

من خودم دیسک کمر دارم. بعد زایمان دومم نه میتونم به پشت بخوابم نه به پهلوی راست. دیشب تو خواب دمرشدم، صبح نمیتونستم بلند شم. شوهرم کمک کرد که پاشم 

والا منکه سالم بودم بعد از زایمان دوقلوهام از پا و کمر افتادم،چه برسه به اینکه دیسک کمر و گردن هم دا ...

من چون این دو مشکل رو دادم‌بلاخره از زندگی ساقط میشم‌چ بهتره یدفعه ساقط بشم😔

عملش که ریسکش خیلی بالاسدور از جونت عمم عمل کرد، فلج شد الان ویلچرنشینهمن خودم دیسک کمر دارم. بعد زا ...

شما با وجود دیسک کمر  دوتا بارداری داشتی؟

سخته؟

من چون این‌مشکلات رو دارم میخوام‌یهو دوتا بچه دیگ‌بیارم دیگ‌نیارم😔

فکر میکنی راحت میشی همزمان باید شیر بخورن،همزمان پوشک عوض کنی،همون شکم تو بارداری پدر کمر و پات درمیاره،حالا سزارین و بعدش که بماند

خیلی سخته یکی از آشناها کلا استراحت مطلق بود بعد زایمان هم تا چند وقت نمیتونست سر پا بمونه چهاردست و پا رو زمین راه می‌رفت 

داغون شد اول عمل کنید بعد باردار بشید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خیلی سخته یکی از آشناها کلا استراحت مطلق بود بعد زایمان هم تا چند وقت نمیتونست سر پا بمونه چهاردست و ...

عمل کنم بعد میگن بارداری سخت تره

بخدا دیگ نمیدونم چکار کنم

شما با وجود دیسک کمر دوتا بارداری داشتی؟سخته؟

اولی رو که دیسک نداشتم. 8 سالشه

سه ساله دیسک گرفتم. با وجود دیسک دومی رو باردار شدم

بارداریم سخت نبود، اما بعد زایمان خیلی بدتر شدم. بچمو نمیتونم بغل کنم الان 16 ماهشه. صورتشو صبحا لگن میارم میشورم. نمیتونم ببرمش جای روشویی

در حالت عادی خیلی درد ندارم، فقط وقتی دراز میکشم رسما فلج میشم