2777
2789
عنوان

ناباروری بدون علت

308 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،

من نظر کرده بودم اگر خدا بهم بچه بده راهی که رفتم رو واسه هرکسی این مشکل رو داره توضیح بدم تا شاید کمکی باشه.

من و همسرم از دو سال پیش برای بچه دار شدن اقدام میکردیم و خدا رو شکر نتیجه گرفتیم، من ۳۲ سالم بود و همسرم ۳۴ سال و این اولین بچه بود.

قبل از اقدام برای بارداری، چکاپ های پیش از بارداری رو انجام دادیم. یه سری آزمایش خون هر دومون دادیم و من هم تست پاپ اسمیر و نمونه برداری واسه عفونت رحمی انجام دادم که خدا رو شکر همه چیز خوب بود و دکتر گفت که میتونیم اقدام بکنیم و واسه من قرص فولیک اسید نوشت.

ما بیشتر از یکسال تلاش کردیم و نتیجه نگرفتیم. واسه همین رفتیم پیش متخصص ناباروری که اون هم باز یه سری آزمایش خون و آزمایش ژنتیک واسه هردومون نوشته همسرم تست اسپرموگرافی داد و من هم یه عالمه سونو و MRI و عکس رنگی رحم دادم. دکتر گفت که هیچ مشکلی نمیتونه پیدا بکنه البته این رو هم بگم که من نتیجه آزمایش ها رو پیش چند تا دکتر مختلف بردم و همشون گفتن هیچ مشکلی توی این آزمایش ها نیست. به من گفتن چند تا احتمال وجود داره یا اینکه ما خیلی بدشانس هستیم و شاید ۱ سال یا ۵ سال دیگه بدون هیچ درمانی باردار بشیم، چون در هربار اقدام در بهترین حالت ۲۵ درصد احتمال بارداری هست. یا اینکه چون سن ما یکم بالا است کیفیت تخمک و اسپرم یکم پایین اومده و جنین خوب تشکیل نمیشه. یا اینکه ما یه مشکلی داریم که با این آزمایش ها مشخص نمیشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دکتر به ما پیشنهاد داد ivf انجام بدیم. اول به خاطر سنمون چون گفت بهتره که زمان رو از دست ندیم. در واقع برای دختر ۲۵ ساله و پسر کمتر از ۳۰ سال احتمال بارداری در هر اقدام ۲۵ درصد هست ولی برای سن من و همسرم حدودا ۱۰ درصد بود و هم اینکه گفت ivf به نوعی روش تشخیص هم هست یعنی اگر مشکلاتی در تشکیل جنین یا لانه گزینی باشه در ivf میشه اونها رو تشخیص داد.

و ما هم تصمیم گرفتیم ivf انجام بدیم ولی برای دو ماه بعد. چون ما خواستیم دو ماه فرصت داشته باشیم تا خودمون رو واسه روند ivf آماده بکنیم. دکتر هم خیلی موافق بود چون گفت میتونیم از این دو ماه واسه تقویت بدنی استفاده بکنیم. دکتر به ما توصیه کرد که در این دو ماه من قرص فولیک اسید و ویتامین E بخورم و برای من و همسرم هم مولتی ویتامین تقویت بارداری تجویز کرد.

فراموش کردم بگم که من مشکل کم کاری تیروئید هم داشتم ولی کنترل شده بود. اما متخصص ناباروری قرص تیروئید رو زیاد کرد و گفت حتما باید مقدار هورمون تیروئید کمتر از ۱ ولی نزدیک ۱ باشه.

البته من شاغل هم بودم ولی رفتم و ۳ ماه مرخصی بدون حقوق گرفتم که از یک ماه قبل از ivf دیگه سرکار نرم. یعنی از یک ماه قبل من فقط توی خونه بودم و یا خواب بودم یا داشتم کتاب میخوندم یا فیلم نگاه میکردم، خیلی کار خونه انجام نمیدادم، جارو اصلا نزدم و حتی غذا هم خیلی درست نمیکردم، اکثرا میرفتم خونه مادرم یا مادرشوهرم.

و درست قبل از ivf تست بی بی چک مثبت شد و خدا رو شکر باردار شدم.

بنظرم استراحت و تغذیه خوب خیلی موثر بود و همچنین تنظیم هورمون تیروئید و البته مولتی ویتامین تقویت باروری و ویتامین E. چون اینها مواردی بودن که قبلش من رعایت نمیکردم.

و البته یک روز در میون هم رابطه داشتیم ولی نه به قصد بارداری چون واقعا تصمیم نهایی واسه ivf رو گرفته بودیم.

انشالله حداقل واسه یه نفر مفید باشه و بتونه استفاده بکنه

مبارکه من و شوهرم دوسال و نیم رفتیم آمدیم بدون مشکل هرچی آزمایش می‌دادیم میگفتن مشکلی دوسال و نیم که پیش یه دکتر رفتم هرچی دارو وپودر وامپول میداد بی نتیجه به پیشنهادخودش رفتیم رویان باردوم ای یوای مثبت شدحالابعد۵سال نمی‌دونم برای بچه دوم کجابرم میگم بازم برم رویان

مبارکه من و شوهرم دوسال و نیم رفتیم آمدیم بدون مشکل هرچی آزمایش می‌دادیم میگفتن مشکلی دوسال و نیم که ...

ممنونم عزیزم

نمیخوای خودت اول اقدام بکنی؟ اگر بار دوم هست بنظرم حتما آزمایش های پیش از بارداری رو بده.

ممنونم عزیزمنمیخوای خودت اول اقدام بکنی؟ اگر بار دوم هست بنظرم حتما آزمایش های پیش از بارداری رو بده ...

والا۵سال طبیعی جلوگیری کردیم ببخشید چندسال هم موقع تخمک گذاری اقدام کردیم نشد که نشد آره می‌خوام سال بعد برم پیش یه متخصص زیرنظرش چندبار اقدام کنیم اگر نشدکه خوب قسمت نیست ۹۰درصدبخاطرتنهایی دخترم می‌خوام بیارم هرجابچه نوزادمیبینه خیلی خوشحال میشه میگم کاش خداخودش یه نگاهی مینداخت بهمون ماهم مثله بقیه مردم می‌گفتیم ناخواسته بود😔

والا۵سال طبیعی جلوگیری کردیم ببخشید چندسال هم موقع تخمک گذاری اقدام کردیم نشد که نشد آره می‌خوام سال ...

انشالله همین امثال قافلگیر میشی، صدقه هم بده اگر اعتقاد داری.