2777
2789

من افسردگی دارم داروهم میخورم اما انگار هرروز بدترم اگه کاری انجام دادین و حالتون بهتر شده میشه راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو اولاشه عوارض داره خب طبیعیه که بدتر کنه.. منم بابام گفتن افشردگی داره بطوری که میگفت حس میکنم سرم داره بمب منفجر میشه، زودم از کوره درمیرفت

دارو هاروخورده انقدر بهتر شده.. ولی میگه قطع کنم دوسه روز دیگه به حالت قبل برمیگردم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

با اینکه خودم افسردگی شدید دارم..

نمیدونم ولی به نظرم یه فیلمی رو شروع کن که وایب خوبی میده یا کتابای انگیزشی بخون.

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

من از وقتی تصمیم گرفتم حالمو خوب کنم از حال خوبم مراقبت کنم نذارم راحت بد شه بهتر شدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
با اینکه خودم افسردگی شدید دارم..نمیدونم ولی به نظرم یه فیلمی رو شروع کن که وایب خوبی میده یا کتابای ...

چرا اخه افسردگی گرفتید

من از وقتی تصمیم گرفتم حالمو خوب کنم از حال خوبم مراقبت کنم نذارم راحت بد شه بهتر شدم

خوبه ها ازپسِ خودتون برمیاید

تنها چیز این بود که به خودت زمان بده و به هیچکس مطلقا هیچچچ کس جز خودت اهمیت نده چون ارزششو ندارن

اینستا رو از زندگیت حذف کن

بشین با هوش مصنوعی صحبت کن و یه هدف پیدا کن که واقعا برات جذاب باشه و اونو دنبال کن

اگرم با کسی خواستی راجبش حرف بزنی من در خدمتم خصوصی پیام بده اگه خواستی

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

من افسردگی و وسواس شدییییید فکری داشتم..

افسردگی درمان کردم ولی هنوز وسواس رو نتونستم کامل درمان کنم..

بدون دارووووو..

فقط و فقط و فقط با رعایت چندتا چیز...

☆توکل توکل توکل و امید خیللللی زیاد ب خدا...

☆نمازشب

☆شهدای گمنام

☆نماز صبح

☆صلوات 

☆ذکر زیاد مثل لا حول و لا قوه...  استغفرالله،  الحمدلله 

☆شکرگذاری خیلی زیاد

خوبه ها ازپسِ خودتون برمیاید

بله خوبه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم