2777
2789

دکتر تغذیه برو 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از زایمانم یبار به همسرم گفتم چقدر لاغری، گفت تو چاق شدی منو لاغر میبینی

بخاطر همین حرفش 20 کیلو کم کردم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بنظرم بجای روشهای تهاجمی عمل رژیم درست درمون و اصولی و ورزش درکنارش از تو گنده ترم دیدم نتیجه گرفته اراده عزیزم  باید داشته باشی هدفت بشه و تلاش کنی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

نمیخوام ناامیدت کنم ولی طبق چیزی ک از اطرافیان دیدم، وقتی به این وزن برسی دیگه نمیشه با رژیم و ورزش ...

من خودم ۱۲۸.۶۰۰کیلو بودم تا ۸۶.۹۰۰ رسوندمش بعد دوباره یکم‌زیاده روی کردم شدم ۹۴.۲ الان رژیم گرفتم شدم ۸۹.۷۰۰ ، عزیزم هیچ وقت امیدت را از دست نده اولا با انگیزه بالا و با تکیه بر خداوند شروع کن بعد مصرف قند مصنوعی را حذف یا کم کن و سرخ کردنی ها را بسیار کم کن ان شاء الله که به وضع ایده آلت برسی