2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون پسری که تلگرام نداره یعنی دوست دختر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 63 پست
نه خواهر متاهل چیه من تا ادرس خونه و اسم مامانش رو میدونم انوقت راجب وضعیت تاهلش نمیدونم

خب اگه ازش خوشت میاد چرا یه نخ بهش نمیدی چرا خودتو آزار میدی عزیزمن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من تا از چیزی مطمئن نباشم نمیگم قضاوت نشه ولی خب اگه فک میکنی کسی با وجود گوشی ساده نمیتونه دوست دخت ...

من اینجوری فکر نمیکنم حرف من این بود که شما میگی همه میدونن اما همه ندیدن درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته . گوشی مخصوصا تل و ... راحت تر میشه آدم ارتباط بگیره . ولی روی این فقط اکتفا نکن . حالا ای ...

کاملا درسته من خیلی خیلی خیلی زیاد میخوامش و این حس یک طرفه هست حقیقتا قصد ازدواج رو تا ده سال دیگه هم ندارم سن هردومون کمهه

من اینجوری فکر نمیکنم حرف من این بود که شما میگی همه میدونن اما همه ندیدن درسته؟

بله صد در صد همه ندیدن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خواهر بهش یه چراغ سبزایی نشون دادم اینقدر ادم یوبسی هست که حرکتی نزد نمیدونم دیگه چیکار کنم

هیچی دیگه باید بذاریش به حال خودش اگه خوشش بیاد خودش میاد هیچ کس اونقد گیراییش پایین نیست نخ دادن نفهمه 

دایی من سواد نداره ک پیام بده اما خیانت می‌کنه ب زنش 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چه ربطی داره؟؟؟ دوست پسر منم تلگرام نداره از بس ک دعوامون میشد کلا پاکید

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍 
اصلا از کار این مردا درتعجبم

حالا دایم کچل زشت زن داییم عروسک کره ای و همش هم آرایشگاه و مرتب و .. در کل زنداییم تو خیابون ببینی از بس خوش تیپ و خوش قیافه است و ب خودش میرسه فکر میکنی بلاگر 24سالش هست یبار بردمش حموم من که زنم دلم رفت باهاش اینقدر اندامش سفید بود بدون ی ذره تیرگی خاک تو سر داییم سبزه کچل زشت

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم