ذهنمو درگیر کرده این قضیه اصلا تلگرام نداره اینستاش هم پی وی هستش و اینکه زیاد اهل گوشی نیستش یعنی زیاد تو گوشی نمیرفت مثلا تو چهارساعت کلاس حتی یک ثانیه هم گوشیش رو چک نمیکرد یا زنگی پیامی چیزی نداشت تروخداب گین بنظرتون دوست دختر داره یا نه؟ هیچکی هم دورش نیست دوست و رفیق نداره همیشه تنهاعه و کلا با کسی هم تو کلاس ارتباط نمیگیره و انگار کسیو در حد خودش نمیدونه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من اینجوری فکر نمیکنم حرف من این بود که شما میگی همه میدونن اما همه ندیدن درسته؟
بله صد در صد همه ندیدن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خواهر بهش یه چراغ سبزایی نشون دادم اینقدر ادم یوبسی هست که حرکتی نزد نمیدونم دیگه چیکار کنم
هیچی دیگه باید بذاریش به حال خودش اگه خوشش بیاد خودش میاد هیچ کس اونقد گیراییش پایین نیست نخ دادن نفهمه
دایی من سواد نداره ک پیام بده اما خیانت میکنه ب زنش
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چه ربطی داره؟؟؟ دوست پسر منم تلگرام نداره از بس ک دعوامون میشد کلا پاکید
و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه. + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱 دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍
حالا دایم کچل زشت زن داییم عروسک کره ای و همش هم آرایشگاه و مرتب و .. در کل زنداییم تو خیابون ببینی از بس خوش تیپ و خوش قیافه است و ب خودش میرسه فکر میکنی بلاگر 24سالش هست یبار بردمش حموم من که زنم دلم رفت باهاش اینقدر اندامش سفید بود بدون ی ذره تیرگی خاک تو سر داییم سبزه کچل زشت
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم