2777
2789

سلام ۲۱بهمن عروسی خواهرزادمه

آرایشگاه پرسیدم میکاپ و شینیون ۴ میلیون vip میشه 

قرار شد بیعانه بزنم ثبت کنن

خواهرمم میگه دوست من ارایشگره vip اونا دو ونیمه ولی گفته از شما یک و نیم میگیرم 

منم رفتم پیجشو دیدم عروساشون اون همه خوب و عالی نبود 

معمولی بود 

شما جای من بودین کدوم می‌رفتید؟

اون چهارمیلیونیه واقعا کاراش خوبه

توروخدا راهنمایم کنید 

۴ میلیون میرفتم چون قیمتش خوبه بالا نیست خیلی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجایی خرج کن ک تهس قشنگت کنه

بری اونجا ک کارش خوب نیست، 1 تونن انداختی چاه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

۴میلیون رو لباس وچیزایی ک ندارم میخریدم.

خودم بادستای هنرمندم خودموآرایش میکردم😁

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

نه مشکلی ندارم بابت هزینه

حتما اون چهارتومن رابرو من چندوقت پیش عقد دعوت بودم دوستم گف بیا ارایشت میکنم موندم تورودرواسی رفتم پیشش وای گند زد بهم عکسهارامیبینم حالم بدمیشه،چرانگفتم جایی رزروکردم یاخودم ارایش کنم ،حال دلت مهمتره بروجایی که زیبا بشی نه عین من حالت گرفته بشه