2777
2789
عنوان

احساس ناکافی بودن صرفا درددل

536 بازدید | 37 پست

رفتیم بیرون خیلی خوب بود همه چی عالی

از ۲ روز بعدش سرد شد تو پیاما 

ازش پرسیدم گفت حوصله ندارم عشقم ، تو خودمم

بعد یه هفته هم دیگه جواب اخرین پیاممو نداد 

الان ۲ هفته از اونروز میگذره 

فقط میومد استوریامو نگا میکرد و میرفت 

اصلا فکر نمیکردم تو این سن و با این همه مشغله انقدر بهم فشار بیاد ، تو اینستا هم که هرکس یه جور مشاوره میده !!!

خواستم بگم اگه پسری دورتون دارین بگین این طرز کات کردن بدترین مدله، بیاین حرف بزنین ادم احساس ناکافی بودن نکنه، ادم دق میکنه ،نمیدونی چکار کردی ؟!  اگه همینو‌ با ی دختر میدیدم انقدر بهم فشار نمیومد

تجربه دوستی نداشتم ولی خوشش نیومدبیخیالش خودتواذیت نکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواس یه پیام دیگه بدم بگم خیلی بیشعوری ولی دیدم چ فایده؟! اونم جواب نداده پاک میکنه؟!

بنظرم یه پیام بده بگو جای این بازی ها رک حرفت رو میزدی

و بلاکش کن که منتظر سین کردنش نمونی اونم از عمد اذیت نکنه

اینستاشم بلاک کن که سین استوریشو چک نکنی

سلام،

این رفتارها تله رهاشدگی رو تو ادم بیدار میکنه، ولی شما به خودت نگیر، چون مورد از افراد خیلی نزدیک دیدم که پسره خودش با خودش مشکل داره، خودش تو تصمیم ازدواج مردد هست و اصلا ربطی به دختر خانومه نداره،میاد بی دلیل جواب تلفناشو نمیدع یا حتی یه چیز چرتی مطرح میکنه تا دختره خودش پا پس بکشه

بنظرم یه پیام بده بگو جای این بازی ها رک حرفت رو میزدیو بلاکش کن که منتظر سین کردنش نمونی اونم از عم ...

همین مدل پیامو ۲ روز قبل بهش دادم عزیزم 

ولی سین هم نزد 

بقول تو باید بلاکش کنم 

فعلا امروز اینستامو از گوشی پاک کردم که چک نکنم 

سلام،این رفتارها تله رهاشدگی رو تو ادم بیدار میکنه، ولی شما به خودت نگیر، چون مورد از افراد خیلی نزد ...

چقدر هم این تله بده کاملا حس تنهایی و رهاشدگی رو القا میکنه 

تعجبم اینه چطور یه نفر میتونه اونهمه عشق و توجه بده یهو بشه این!!!

نظر شما هم اینه که کلا از زندگیم حذفش کنم؟ 

چقدر هم این تله بده کاملا حس تنهایی و رهاشدگی رو القا میکنه تعجبم اینه چطور یه نفر میتونه اونهمه عشق ...

اره عزیزم، زیاد پیگیرش نباش،

برا خود ماهام خیلی این اتفاقا افتاده،

از طرف هر کسی که فکرشو بکنی،

سخته ها،ولی برو جلو اینه،اهنگ بذار قربون صدقه خودت برو،

از ته قلبت به خودت بگو مدل رفتار ادما به تو ربط نداره، مطمئن باش شخصی که یهو میذاره میره تله داره،گاها این جور ادما خیلی ترس دارن از اینکه خودشون باشن و رک حرف بزنن، از نرس قضاوت یهو میذارن میرن،

گاها پس زده شدن و عقده تو دلشون مونده و دارن سر بقیه خالی میکنن،

گاها تکلیفشون با خودشون مشخص نیس،نمیدونن چند چندن و ایا کار درستی کردن با فلانی تو رابطن یا نه؟حتی از مسئولیت های رابطه میترسن،

خیلی از ادما هوش هیجانیشون پایینه، نمیدونن پایان رابطه هم اصولی داره،

من زمان مجردی اول اشتایی با طرف طی میکردم که خداحافظی احتنالی هم روالی داشته باشه ولی بعضی ها تهوتنها تو سکوت نمیرفتن خیلی بد هم خداحافظی میکردن، ولی خب برا من دیگه معم نبود تازه هوشحال هم میشدم بیشتر ازون مدت براش وقت نذاشتم