2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریشب عمم خواب دیده بوده ک داداشش ک ۱۵سال پیش فوت شده با مامان بزرگم ک ۷سال پیش فدت شده اومدن ب خوابش و گفتن که اومدیم سر بزنین ساعت دوونیم از خواب پریده و فرداش خرچقد پسر داداششو صدازده بیدار نشده(پیش این زندگی میکرد) 

و پزشکی قانونی گفته پسر ۱۸سالتون ساعت ۲ونیم شب ایست قلبی کردن

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

تعریف کن

من بابام ده ماه هست فوت شده.بعد مادربزرگم ۸۵سالشه پوشکی هست زمینگیره آلزایمر شدید داره. بابام توخابم اومده بود ناراحت مادرش بود میگفت چرا زمینگیرشده 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من بابام ده ماه هست فوت شده.بعد مادربزرگم ۸۵سالشه پوشکی هست زمینگیره آلزایمر شدید داره. بابام توخابم ...

اینکه بد نیست خدا رحمتش کنه برای پدرت خیرات بده برو به مادر بزرگت سر بزن بهش برس ازش مراقبت کن جای خالی پدرت رو براش پر کن 

اینکه بد نیست خدا رحمتش کنه برای پدرت خیرات بده برو به مادر بزرگت سر بزن بهش برس ازش مراقبت کن جای خ ...

نفرت دارم از مادربزرگم ان شاء الله هرچه زودتر بمیره ماهم راحت بشیم 

نفرت دارم از مادربزرگم ان شاء الله هرچه زودتر بمیره ماهم راحت بشیم

از پدرت چی؟ از اونم متنفری؟؟   وقتی یکی میمیره میگن دستش از دنیا کوتاه شده اون دنیا همش حسرت میخوره آه میکشه که ای کاش بودم این کارو میکردم اون کارو میکردم   پدرت حتما رو معرفتت حساب کرده آمده خوابت    من بودم به خاطر پدرم پا رو دلم میزاشتم نفرتم رو کنار میزاشتم میرفتم به جای پدرم ازش مراقبت میکردم فقط به خاطر دل پدرم 

از پدرت چی؟ از اونم متنفری؟؟ وقتی یکی میمیره میگن دستش از دنیا کوتاه شده اون دنیا همش حسرت میخوره ...

عاشق پدرم بودم وهستم.باعث مرگ پدرم همین زنیکه بود باورکن انقدر بدم میاد ازش ها باورت نمیشه سی سال ارث پدرم دستشه نمیده ک