2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 42 پست
یعنی حاضر بودی یک ماه خرج خودتو و بچه هات گردن پدرت باشه ولی شوهرت اجاره خونه نده؟دیگه شما یه خانواد ...

منم همینو میگم ولی پدر شوهرم میگه یا میومد خونه ی ما یا پدر خودش وگرنه خیلی دعوا کردم تا خونه پیدا کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم ولی پدر شوهرم میگه یا میومد خونه ی ما یا پدر خودش وگرنه خیلی دعوا کردم تا خونه پیدا ک ...

اگه میرفتی خونه پدر شوهرت ، شوهرت فردا پس فردا که عادت کرد میگه تا آخر عمرت خونه ی پدرم بمون

عزیزم ببخشید امضاتونو درست متوجه نشدم🤔

کجاشو گلم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

منم همینو میگم ولی پدر شوهرم میگه یا میومد خونه ی ما یا پدر خودش وگرنه خیلی دعوا کردم تا خونه پیدا ک ...

نه اتفاقا. 

بحث یک روز و دو روز که نیست.

مگه بالأخره همسرت نمی‌خواست خونه اجاره کنه؟ 

حالا یک ماه زودتر یعنی خیلی فرق داره؟ 

به غیر از خودتون ، اون همه وسایل زندگیتون رو کجا می‌بردید؟؟

صاحب خونه ی قبلی آشنا بود پدر شوهرم گفت یا بذار اونجا یا بیارید خونه ی ما که من خیلی دعوا کردم نبرد وای پدر شوهرم خیلی ناراحت  شد 

بنظرم کار درستی کردی یک ماه کم نیست یک ماه خونه پدرت بمونی خب خسته میشن بالاخره حق دارن موندن اونم یک ماه خونه حتی پدر به جای پول پشت سر آدم حرفه هزینش اینه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه اتفاقا. بحث یک روز و دو روز که نیست.مگه بالأخره همسرت نمی‌خواست خونه اجاره کنه؟ حالا یک ماه زودتر ...

نه واقعا یه لحظه شک کردم که کارم درسته یا نه وگرنه شوهرم که هیچوقت خونه نبوده من همیشه تنها بودم با دو تا بچه 

فرقی نداره اینا میگن باید میومدینو این حرفا بعد از سه روز دیگه نظرشون تغییر میکنه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه واقعا یه لحظه شک کردم که کارم درسته یا نه وگرنه شوهرم که هیچوقت خونه نبوده من همیشه تنها بودم با ...

پس خودت رو اصلا سرزنش نکن.

این حق شماست که تو خونه خودت باشی ، مگر اینکه واقعا شرایط خیلی خاصی وجود داشته باشه.