2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی چه طوره و کی میاد

83 بازدید | 14 پست

فردا موعدمه. دیشب خیلی معذرت میخوام رابطه داشتیم

از صبح که پاشدم ترشح داشتم و داخل ترشح رگه های خون هست خیلی کم

به نظرتون میخوام پریود شم یا لانه گزینیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ومن این مدلی بودم پرید شدم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

روزموعدیادوتا۳روزقبل یابعدموعدت لک میادبعضیام تا۳روزلکه بینی دارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چه طوریه اون لکه؟ممکنه برای من لکه باشه؟

یه قطره یاچندقطره خون تیره یاصورتیه ۳روزبعدموعدت تست بزن مشخص میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دیگه هرچی باشه فردا پس فردا معلوم میشه ،،چرا به خودت استرس میدی،،،

هعی از کجاش بگم

۵سال شوهرم مخالفت کرد.برای بچه دارشدن

۸ماهه هم که قبول کرده اقدام میکنیم نمیشه

از اون طرفم حرف اطرافیان که چرا بچه نمیاری و پیشنهاد دارو و دکتر و....میدن

عصابم خورده

پریشب گفتم بی بی چک بخر بیار

شوهرم خرید آورد به شوخی پرت کرد بغلم گفت آبروم رفت بس که بی بی چک خریدم دفعه بعد با کارتون میخرم...من دیگه از گریه ترکیدم گفتم تقصیر توعه که جلوگیری کردی تا الان اینطور بشه و حرف فامیلاتو بشنوم😭

شوهرم هاج و واج مونده بود😂

هعی از کجاش بگم۵سال شوهرم مخالفت کرد.برای بچه دارشدن۸ماهه هم که قبول کرده اقدام میکنیم نمیشهاز اون ط ...

خدا کمکت کنه،،من خودمم تحت درمانم همین امروزم آمپول زدم،،،ولی میدونم استرس بدترین چیزه واسه بارداری یکی از عوامل که مانع لانه گزینی میشه ،،،