2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میتونه خونه اجاره کنه 

اینجا بچه ها میگفتن خوابگاه میشه رفت من از شرایطش خبر ندارم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

هیچ جای دنیا به اندازه خونه پدر برا ادم امن نیست

هیییییچ جا

اینو کسی داره بت میگه ک وقتی مجرد بود فقد ارزو میکرد از خونه پدرش بره اونم نه از روی بدبختی 

از روی دل سیری

ازدواج کردم هرررر روزم جهنمه

هر روزم بحث

هر روزم دعوا

هر روزم گریه

ای کاش خونه پدرم میموندم

حداقل کسی بود ک وقتی قهر میکردم نازمو بخره

یه بغل گرم بود 

هر چی میخواستم فراهم بود

اما حالا حسرت همه چی به دلم مونده هیچ

باید بداخلاقی و گند اخلاقی ام تحمل کنم

تو شهر کرمانشاه پیدا میشه؟ هزینه داره؟چطوریه شرایطش؟

اره دیگه باید پول پیش و اجاره بدی.تو دیوار سرچ کن اسم شهرتون و بزن برات میاد.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

شما خانمی هستی برای خودت مهم این هست که درآمد داشته باشی. اگر درآمدتان کم هست پانسیون یا خوابگاه خصوصی و اگر درآمد داری یه جای کوچیک اجاره کن. میتونی پرس و جو کنی یه دختر خانم خوب پیدا کنی باهاش همخونه بشی

هیچ جای دنیا به اندازه خونه پدر برا ادم امن نیستهیییییچ جااینو کسی داره بت میگه ک وقتی مجرد بود فقد ...

من دنبال ازدواج نیستم.کلی اعصاب خوردی دارم تو خانواده.با 33 سال احساس افسردگی میکنم  تو خونه ی پدرم باید همیشه باشم باشم که خواهرم سرکار میره بچه ش پیش من باشه 2وساا نیمه بخدا ذارم افسرده میشم دارم داغون میشم نمیکشم.دیزوز که جمعه بودم رفتم خونه عمه مم همون روز جمعه خواهرم  نزدیک 7.8 باز زنگ زده به هربهانه ای که منو بکشونه خونه.کوفتم کرد دیروزو.

شبش بابام پیام  داره بیام دنبالت خواهرزاده ت اومده.

خب لامصب اونا که همش اونجان چرا کوفتم میکنی 1 روز بخوام برای خودم باشمو

شاید از نظرت خیلی سخت باشهاما به قران هیچ جای دنیا خونه پدری نمیشه

بخدا خیییییلی خیییییلی آدم صبوری  بودم اما دارم دیوونه میشم دارن ازم سواستفاده میکنن مثلا من ذخنر محردم باید آزادی خودمو داشته باشم اما اسیر شدم بخدا موندم تو زندگیم.

لطف زیادی شده وظیفه م