2777
2789
عنوان

مردی که بعد از رابطه سرد میشه

280 بازدید | 19 پست

اول بشدت جذب دوستم شده بود ..

خودشم اقرار کرده بود ..

بعد از اینکه دوستم رفت سمتش و باهاش رابطه صمیمی داشت ، پسره سرد شد ..

اصن عجیب سرد شد 

میگف نه پیام میده نه زنگ میزنه ..

درصورتیکه قبلش همش تو نخ دختره بود !!

یعنی مشکل روانی و شخصیتی داشته یا چی ؟!

پسره نه ماشین داره نه ظاهر خاصی داره ..

خونه ش هم اجاره ای هست ..

واقعا چی تو سر این مردها میگذره ؟!

دوستمم واقعا هیچی ازش نخواسته بود !!

حتی یبار ی کادوی کوچیک هم نگرف واسش !!

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

خب مشخصه واسه چی رفته سمت دختره دیگه. اینو چون پسرم میگم پسری ک بعد رابطه حس بهتری نسبت ب قبل داشته ...

میشه واضح تر بگید ؟!

من میشناسم دوستمو 

اتفاقا خیلی بهش محبت میکرد !!

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه واضح تر بگید ؟!من میشناسم دوستمو اتفاقا خیلی بهش محبت میکرد !!

احتمال زیاده .شاید پسره ی عشق داشته ک بهش نرسیده و ی نفر حدید میاد تو زندگیش و امتحان میکنه و میبینه نمیشه همش یاد اونه. ی پسر هم هستش ک جذب اندام ی دختر میشه و فک میکنه دوسش داره ولی وقتی از کنارش میره حس میکنه اون فرد مناسب نیس واسش . ولی صدرصد ی دوگانگی داره اون پسر مشکل از دوست شما نیستش

احتمال زیاده .شاید پسره ی عشق داشته ک بهش نرسیده و ی نفر حدید میاد تو زندگیش و امتحان میکنه و میبینه ...

اره دقیقا قبلا یک نفرو دوست داشته فک کنم 

و احتمال دوم هم درست هست بنظرم 

کلا کامنتتون دقیقا درسته بنظرم

اره دقیقا قبلا یک نفرو دوست داشته فک کنم و احتمال دوم هم درست هست بنظرم کلا کامنتتون دقیقا درسته بنظ ...

من خودم همین مشکل رو داشتم. برا همین سعی میکنم اصلا سمت دختری نرم

من خودم همین مشکل رو داشتم. برا همین سعی میکنم اصلا سمت دختری نرم

ببخشید چه مشکلی ؟! 

ینی قبلا یکیو دوست داشتید ؟!

همسر بود و جدا شدیم. سعی میکنم فراموشش کنم ولی کاراش یادم نمیره . حس دوس داشتن نیس حس نفرته بیشتر.

چه جالب اتفاقا این اقا هم جدا شده و شنیدم هنوز تو فکر همسرشه

ادما زیاد صدمه میبینن کسی از اون اسیب خبر نداره هر اتفاقی واسه احساس ادم میفته نمیشه کفت کی مقصره

درسته