2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونا کادو به من یک میلیون دادن خب برا این تاپیک زدم میپرسم

خب دوسال پیش 1 دادن یعد دوسال 1500 کمع واقعا

کم کم 3 تومن باید بدید بنظرم 

بنظرم باز به کادوی بقیه فامیل هم نگاه کنید 

ما خودمون عروسی پسرعمم رفتیم تازگیا 5 کلدو دادیم دونفریم

اخه پاگشا هم نشدم زورم میاد دیگه واسه همین

میگم ما تواین مسائل خانوادگیتون نیستیم تصمیم بگیریم

مثلا خانواده شوهر من با یکی از عمه های من دعواشون شده ما عروسی دخترشون نرفتیم به هرکی میگفتم عروسی دخترعم منرفتم همه میگفتن وااای چرا ولی خب خبر نداشتن شوهرم دعوا کرده 

شماهم باز ببین باقی نزدیکان چقدر کادو میدن همه چیز رو بسنج بعد یه مبلغی رو انتخاب کن ولی خیلی کم نده که بعدا برات جنگ اعصاب بشه بگی 500 کم دادن ارزش این اعصاب خوردی رو نداشت

عزیزم اونا کادو به من یک میلیون دادن خب برا این تاپیک زدم میپرسم

ببین اگر خالت بهت 1 تومن داد و الان عروسی بچه ش هست همون 1500 تا 2 تومن بسه 

حتی اگر عروسی خودش هم باشه تو که نباید اندازه خالت بدی بعد هم از بقیه بپرس ببین چقدر دادن 

ببین اگر خالت بهت 1 تومن داد و الان عروسی بچه ش هست همون 1500 تا 2 تومن بسه حتی اگر عروسی خودش هم با ...

نه بابا فقط مامانم میره بعدم تو تالار نگرفتن. در حالی ک مال ما تالار بود چند نمونه غذا و...

میگم ما تواین مسائل خانوادگیتون نیستیم تصمیم بگیریممثلا خانواده شوهر من با یکی از عمه های من دعواشون ...

چرا باید جنگ اعصاب بشه؟ ینی اونا بیان بگن چرا کم دادین یا اینکه باهامون بد بشن؟ اگر اینطوریه ک خب بشن