2777
2789
عنوان

چندتا خانوم با سیاست بیان کمکم لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 23 پست
بخدا منم میخوام اینجوری فکر کنم در آرامش باشمما این تو سرم نمیره که عمدا جوابمو نداده ک نگه کجاستاصل ...

ببین مردا همشون همینن، من خودمم مثل تو حساس بودم اوایل،  مثل تو باید بهم میگفت کجا رفته کی رو دیده،  حتی مسافرت رفته بودیم کنار دریا شلوارک پوشیده بود من ناراحت ک چرا شلوارک پوشیده چرا زنا تو دریا سرلختن این میبینه و چراهای دیگه 😂 حتی اگر ب یکی دیگه دروغ میگفت مثلا من الان فلان جا هستم ناراحت میشدم چرا الکی میگی😅 این حساسیت ها مال اول ازدواجه ، یواش یواش همه چیز عادی میشه برات، نصیحت و تجربه خودمو گفتم برات ک الکی خودتو آزار ندی ۵ سال دیگه میفهمی، فقط فشار الکی دروغگویشو بیشتر میکنه ک بعدش منجر ب مخفی کاری میشه، 

بیخیال باش، بهش زیاد زنگ و پیام نده، 

اون موقع همه حجاب داشتن والان ک روسری ها برداشته شده شوهرم میکه واای اینو چرا اینشکلیه میگم ول کن بابا دیکه عادت کن الان همه بی حجابی دیگه اینقدر تعجب نکن... 

منو اینهمه تغییر محاله🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مردا همشون همینن، من خودمم مثل تو حساس بودم اوایل، مثل تو باید بهم میگفت کجا رفته کی رو دیده، ...

همش میگم حتما تا حالا خیلی جاها رفته اینجوری از من پنهون کرده بهم نکفته

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
همش میگم حتما تا حالا خیلی جاها رفته اینجوری از من پنهون کرده بهم نکفته

نه بابا این افکار شیطانه ک تورو بد بین کنه و بینتون دعوا بندازه،   

شیطان ک کارش فقط این نیست اعمال مذهبی و عبادی رو آنجا ندی، اووو از هر راهی برای بدبختی انسان وارد میشه، اینم ی نمونشه

نه واقعا من خونه خالشو دوس دارم اتفاقااصلا اشتباه از من بد بودن از منچرا ۵ ساعت جواب هیچکدوم از پیام ...

من شناختی روی همسر شما ندارم ولی با توجه به همسر خودم میگم عمدی نیست مردها بلد نیستن

من خونه خودمم دوتا بچه دارم پیش اومده رفته خونه مامانش نگفته درحالیکه قبلش من تماس گرفته بودم که مثلا شام یا نهار چی میخوری یا کی میای من همون موقع غذام اماده باشه ولی میره اونجا دیگه همه چی یادش میره شامشو میخوره منم تو خونه منتظر که اقا بیاد شام بخوریم همیشه بهش میگم حداقل توقعم این هست که فقط بگی به من نمیای شما منتظرم نمونید غذاتون رو بخورید تازه تو ذهنش اینه که در مقال رفتن من خونه مامانم گارد داری بارها بهش گفتم برو پیش مامانت اصلا یک هفته بمون نامردم اگر اعتراض کنم ولی به من خبر بده نمیای ارزونیه مامانت باشه

ولی فهمیدم مردها اگر از اتفاقی از قبل اطلاع داشته باشن میتونن برنامه ریزی کنن و خبر بدن ولی یهویی مثلا پیش بیاد کاری انجام بدن مثلا شام بمونن جایی دیگه مغزشون یاری نمیکنه مسایل رو مدیریت کنن اینم یه باگه تو خلقت مردها

تازه یه اتفاقی افتاد برای پسر داییم نزدیک بود کار به بیمارستان بکشه طولانی میشه بگم

ببخشید زیاد شد

من شناختی روی همسر شما ندارم ولی با توجه به همسر خودم میگم عمدی نیست مردها بلد نیستنمن خونه خودمم دو ...

مرسی عزیزم الان ینی مهم نباشه برام؟

باورم نمیشه مردا انقد شبیه هم باشن

نه بابا این افکار شیطانه ک تورو بد بین کنه و بینتون دعوا بندازه، شیطان ک کارش فقط این نیست اعمال م ...

اگه بازم تکرار کنه چی

من دیوونه میشم از فکر میگم نکنه دروغ بگه خونم ولی خونه نباشه 

مرسی عزیزم الان ینی مهم نباشه برام؟باورم نمیشه مردا انقد شبیه هم باشن

اره مردها اکثرا کپی پیست از رو همند

این که چه رفتاری داشته باشی همه مربوط به خودته من شخصا برام مهمه 

فقط چندتا نکته رو یادت باشه نباید فکرکنه داری کنترلش میکنی یا بهش اعتماد نداری

نباید فکر کنه داری رئیس بازی درمیاری

نباید فکر کنه با خانوادش یا فامیلهاش مشکل داری

نباید حس غرغر و نصیحت ازت بگیره