2777
2789
خیلی کمه اینجوری باید 200 وام می دادن که

آره موقع افتتاح حساب اینطور گفتن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا برای سرمایه گذاری بلند مدته یعنی یه سال دو سال برای سرمایه گذاری کوتاه مدت بدرد نمیخوره

دوسه ماه اخیر افزایش قیمت داشته اگه ۴۰۰رو طلا گرفته بود سود میکرد 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

چه مدت پول باید تو حساب بمونه تا بتونم بگیرم ؟چند درصده؟

من حقوقم از 402 واریز میشد و برمیداشتم خورد خورد

برای همین میانگینش کم بود 

کلا 34 میلیون شد برای تعمیر ماشین رفت

4درصد سوده

شرایطتش رو میدونی؟ منم در همین حد میخوام تازه اسبابکشی کردم دستم خالی شده

سپرده نداشت ولی از طرف شرکت به بانک معرفی شده بودن همه ی کار هاشو اینترنتی کرد شوهرم برای هم کارش ضامن شد همکارش هم برای شوهرم هر دو ۲۵ میلیون 

ضمانت هم سفته الکترونیک خریدن برای هم دیگه فرستادن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من سه ماهه 400 گذاشتم امتیازمه 80 تومنهمگه نمیگن بعد 3 ماه نصف سپرده رو وام میدن؟

چقدر کم وام میده من یک ماهه ۷۵ میلیون گذاشتم ویپاد ۲۵ میلیون وام میده البته ۲۳ درصد 

شاید وام شما ۴ در صد باشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چقدر کم وام میده من یک ماهه ۷۵ میلیون گذاشتم ویپاد ۲۵ میلیون وام میده البته ۲۳ درصد شاید وام شما ۴ د ...

آره 4 درصده

نظرم همینه بذارم ویپاد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آره 4 درصدهنظرم همینه بذارم ویپاد

ویپاد خوب وام میده ولی متاسفانه سودش بالاس

من حقوقم از 402 واریز میشد و برمیداشتم خورد خوردبرای همین میانگینش کم بود کلا 34 میلیون شد برای تعمی ...

چقدررر خوب سودش پایینه می ارزه وقتی دستت خالیه بگیری 

بعضی بانکا رو 16 17 درصدن

چقدررر خوب سودش پایینه می ارزه وقتی دستت خالیه بگیری بعضی بانکا رو 16 17 درصدن

اره عزیزم همین که سودش کمه انگار برکتش بیشتره برای من

ولی خب اگه یه پول قلمبه داشته باشی بزاری بخوابه عالیه

دوستم رئیس همسرش پولشو داد به شوهر دوست من گذاشتن خوابید تو حساب 

تونستن 300 میلیون وام بگیرن با همین سود 4 درصد