2777
2789

بچها من دوسالی هست تو یه شرکت مشغول به کارم کارمم خیلی دوس دارم به پولش احتیاج دارم چون دارم جهیزیه میخرم نمیخام به خانوادم فشار بیارم تا اینجا هم همه وسیله های جهیزیمو خودم با حقوقم خریدم

چند وقته رئیس شرکت احساس صمیمیت باهام میکنه بااینکه سنش خیلی ازم بالاتره مثل بابامه 

مثلا میبینم همش بهم میگه تورو میبینم یاده دخترم میفتم به اسم کوچیک صدام میزنه چندوقته باهاش سرسنگین شدم  

یا دیشب ساعت یازده شب برام تو اینستا پست فرستاده منکه سین نکردم 

انقد حالم بده میترسم بخاطر همین موضوع از کار بیکارم کنه تو این شرایط 

بنظرتون چیکارکنم؟

همون سرسنگین رفتار کنی خیلی بهتره
جلو چشمش نباش

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار بشی خیلی بهتره تا اینکه نامزدت چیزی بفهمه فک کنه خیانت داری میکنی بهش

مرده هی بهت نزدیک شه پیشنهاد دوستی بده قبول نکنی خب از کار بی کارت میکنه

بلاخره چیزی ک زیاده کاره 

تو الان همسرت جایی کار کنه ک یه زنه بهش نظر داشته باشه خوشت میاد؟

اگه چیزی پرسید که اتفاقی افتاده ناراحتین چی بگم؟

انکار کن بگو نه والا
زندگی سخته دیگه ادم درگیریا خودشو داره
بعدشم بحثو عوض کن

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

همون سرسنگین رفتار کنی خیلی بهتره جلو چشمش نباش

یاخدا امان از دست این پیریا اخه مردک بشین سر جات چیکار دختر معصوم مردم که غیرت به خرج میده و داره خرجشو در میاره داری اخع به اینا باید گفت برو جای قبرتو مشخص کن نه اینکه فیلت یاد هندستون کنه

بیکار بشی خیلی بهتره تا اینکه نامزدت چیزی بفهمه فک کنه خیانت داری میکنی بهشمرده هی بهت نزدیک شه پیشن ...

دقیقااااا حرفاتو قبول دارم انقد گریه کردم اعصابم خورده خدا لعنتش کنه جای پدرمه

یاخدا امان از دست این پیریا اخه مردک بشین سر جات چیکار دختر معصوم مردم که غیرت به خرج میده و داره خر ...

بخدا تو این شرایط نمیخام به پدرم فشار بیاد هرچی هم درمیارم جهیزیمو جور میکنم حالا این پیری فیلش یاده هندوستان کرده خدا لعنتش کنه 

یاخدا امان از دست این پیریا اخه مردک بشین سر جات چیکار دختر معصوم مردم که غیرت به خرج میده و داره خر ...

حرص نخور خواهر :))))
فکر بدم نکن یه درصد احتمال بده شاید واقعا مثه دخترش دوست داره ..
بالاخره دوسال اونجا کار میکنی یهو که نمیاد عاشقت بشه
به نظرم فعلا صبر کن ..

حرص نخور خواهر :))))فکر بدم نکن یه درصد احتمال بده شاید واقعا مثه دخترش دوست داره .. بالاخره دوسال ا ...

بعضیا وقتا با خودم فکرمیکنم شایدم واقعا منو دخترش میدونه 

شب جمعه دیدم ساعت یازده شب تو اینستا برام پست فرستاده بنظرم کرم داره

بعضیا وقتا با خودم فکرمیکنم شایدم واقعا منو دخترش میدونه شب جمعه دیدم ساعت یازده شب تو اینستا برام پ ...

فکر بد نکن شاید منظوری نداشته سر گوشیش بوده یه پستی دیده همون موقع برات فرستاده :)
نمیدونم هر جور میدونی ولی به نظرم عجله نکن که بعد پشیمون بشی