شکرگزار۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1251 عنوان هدیه تولد برای بهترین دوست دنیا 89 بازدید | 4 پست سلام من یک دوست ۳۴ ساله متاهل و فرزنددار دارم )میگم که پیشنهادای نوجوونی ندین( خیلی واسم مهمهتولدش چهارشنبست و من میخوام غافلگیرش کنمیک هوی شلوار ازین ست ها دیشب خریدم ولی شوهرم میگه به کسی نده خیلی خوشگله باشه واس خودت! دیگه کادو هم ندارم چی بخرم چی کار کنم واسش 1403/11/13 | 07:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 14322 چقد میخای هزینه کنی روحیاتش چطوره؟ یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
شکرگزار۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1251 چقد میخای هزینه کنی روحیاتش چطوره؟ تا یک تومنراستش سلیقش خیلی خاصه و من چیزی زیاد نمیفهمم ازشبرای همین مدلی که هنه پسند نیست نمیشه خریدمانتو کلا نمیپوشه وگرنه خرید مانتو راحتتر بودمجبورم لباس مهمونی یا خونه بخرمولی لباس مهمونی چندتا مغازه رفتم نمیتونستم بفهمم میپوشه یانه اینارو
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 14322 تا یک تومنراستش سلیقش خیلی خاصه و من چیزی زیاد نمیفهمم ازشبرای همین مدلی که هنه پسند نیست نمیشه خرید ... لباس مهمونی و خونه اخه خیلی شخصیه شاید نتونی صدتو بذاری ست ورزشی صندل کیف پول نیم ست عطر شال پک بهداشتی یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
شکرگزار۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1251 ست ورزشی چون باشگاه میره گزینه خوبیه گرچه دلم مبخواد یچی باشه زیاد بپوشه به یادم بیفته