2777
2789

قشنگم تزس نداره چشمانو ببند ریلکس کن انشالله هیچی نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما انجام دادین؟چند دقیقه طول میکشه؟من بشدت خفه میشم تو جای بسته،خیلی تنگه جاش؟🥲

من ندادم اما پسرم سه بار انحام داده تو سه سال ۴سالشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من ندادم اما پسرم سه بار انحام داده تو سه سال ۴سالشه

من امضاتونو خوندم که گفتید ارزوتونه سی پی درمان بشه،چند وقت پیش یه پست تو اینستا دیدم که یه دکتر تونسته بود درمان کنه یه پسربچه رو،دیدید اون پست رو؟

من امضاتونو خوندم که گفتید ارزوتونه سی پی درمان بشه،چند وقت پیش یه پست تو اینستا دیدم که یه دکتر تون ...

والا خوشگلم صدها درمان هست قطعی نیستن حالا توکل بخدا دکتر خودش میخواد براش پیوند سلول و تاندوم بزنه

من فک کنم یه 20 دقیقه شاید بیشتر طول کشید

برای من هم تزریق داشت

من هم شدیدا فوبیای فضای بسته دارم

تنها راهش این هست که چشماتو ببندی و به یه موضوع خاص فکر کنی

به هرچیزی غیر از ترس و نگرانی نسبت به فضایی که داخلش قرار گرفتی

وقتی میری داخل فضای دستگاه تقریبا 50 درصد ترست میریزه

چون نصف تنت بیرون از دستگاه هست و دستهات هم برای تزریق بیرون از دستگاه هست

اینکه کل تن آدم داخل یه فضای بسته باشه خیلی خفقان آور و ترسناک تر هست

حدودا 2 بار به دستت تزریق میکنن

و هردوبار بهت اعلام میکنن میخوایم تزریق کنیم و نگرانی خاصی نداره

به من 2 بارهم با بلندگوی داخل دستگاه اعلام کردن که در این لحظه یه چند ثانیه اصلا تکون نخور

صدای داخل دستگاه هم بسیار بلند هست

از قبل آمادگیشو داشته باش که قراره صدای تقریبا بلند بشنوی

خلاصه که اونقدرا هم که آدم قبلش داره سکته میکنه ترسناک و کشنده نیست نگران نباش، اینارو کسی بهت داره میگه که خودش فوبیای شدید فضای بسته داره