2777
2789

بچم تبش بالاس استامینوفن بهش دادم پاشویه هم کردم ولی رو ۳۸.۹ هس 

شیاف بزنم یا بروفن بدم؟؟ساعت ۳ شربت استامینوفن دادمش

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

چندسالشه؟

تازه شربت دادی نمیشه دوباره الان بدی باید ۴ ساعت بگذره حتما

مجبوری پاشویه مدام انجام بدی تا موقع داروش بشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه؟تازه شربت دادی نمیشه دوباره الان بدی باید ۴ ساعت بگذره حتمامجبوری پاشویه مدام انجام بدی تا ...

۱سال و نیمشه

نمیشه بروفن بدمش الان؟

وقتی میبینی تبش واقعابالاس همون اول شیاف استامینوفن۱۲۵بزن چون شربت ضعیف عمل میکنه درمقابل تب های شدید

ازسال۹۷که تازه عقدکرده بودم عضوثابت نی نی سایتم🥰 کاربری قبلیمو نتونستم برگردونم بخاطرتعویض گوشی وفراموش کردن آیدی ونداشتن ایمیل قبلیم،دوساله خواننده خاموشم تااینکه دوباره کاربری جدیدساختم ولی همچنان دنبال اکانت قدیمیمم🥲یادش بخیرشب وروزم اینجامیگذروندم چه روزایی بودخصوصادوران کرونا🥲چن تادوست خوب داشتم اینجاکه دلم براشون تنگ شده.ولی هنوزم هرچنددیربه دیر،اومدن به نی نی سایت یه ارامش خاصی بهم میده 🥹

دیگه استامینفون دادی صبر کن اثر کنه مدام پاشویه کن نهایت سه ساعت گذشت داغ بود شیافی چیزی بزار

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

۱سال و نیمشهنمیشه بروفن بدمش الان؟

استا و بروفن ب فاصله کمتر از ۴ ساعت ندی بذنش شوک میکنه اتفاق بدی نیوفته…. حتما فاصله ۴ ساعتو رعایت کن پاشویه ام یهو یخ نکن بچرو بازم شوک میشه نباید شوک دما بهش وازد کنی 

وقتی میبینی تبش واقعابالاس همون اول شیاف استامینوفن۱۲۵بزن چون شربت ضعیف عمل میکنه درمقابل تب های شدی ...

الان چیکار کنم؟😥میشه بروفن بدمش؟

بغلش کن شلوارشو دربیار ببر بذارش لبه سینک،سینکو پر آب کن پاهاشو بذار تو آب و هی با دستت آب بردار از زانوهاش بریز بیاد پایین آب کاملا ولرم باشه اصلا سرد نباشه که تبش بدتر برمیگرده.

پسرمن از اون بچه هایی بود ک کلا من دوسه سال با تب شدید درگیر بودم و این روش بهترین روش بود برا پایین اوردن تبش،البته شربت پاراکیدم میدادم یا همون اول شیاف میزدم بعد میبردمش تو سینک

اون وسطا از اب بردار رو دستاشم بریز الان چون بدنش از داخل داغه خودشم از این کار لذت میبره انگار اب بازی میکنه دیگه

ازسال۹۷که تازه عقدکرده بودم عضوثابت نی نی سایتم🥰 کاربری قبلیمو نتونستم برگردونم بخاطرتعویض گوشی وفراموش کردن آیدی ونداشتن ایمیل قبلیم،دوساله خواننده خاموشم تااینکه دوباره کاربری جدیدساختم ولی همچنان دنبال اکانت قدیمیمم🥲یادش بخیرشب وروزم اینجامیگذروندم چه روزایی بودخصوصادوران کرونا🥲چن تادوست خوب داشتم اینجاکه دلم براشون تنگ شده.ولی هنوزم هرچنددیربه دیر،اومدن به نی نی سایت یه ارامش خاصی بهم میده 🥹

الان چیکار کنم؟😥میشه بروفن بدمش؟

نه مسمومیت دارویی میده بچه ت خیلی کوچیکه فقطططط پاشویه ک از قدیم و ندیم راهکار همین بوده