2777
2789
عنوان

چقدحالم ازاین زندگی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 3ماه مدت کمیه به نظرشما؟؟؟؟

خب وقتی دیدی اینقدر داره طولانی میشه باید یه فکری ب حال تغذیت میکردی میرفتی خونه مادرت میخوردی میومدی

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
عزیزم 3ماه مدت کمیه به نظرشما؟؟؟؟

مهمترین ماه وزن گیری دقیقا دو ماه آخر و خصوصا ماه آخره.نه درسته ولی کاش خودت میخریدی میخوردی اینکه اونها چیزی نمیخوردن به این طفل معصوم چه ارتباطی داشت شاید اونا میخواستن خودکشی کنن شما باید از بیرون میگرفتی میخوردی گلم

خب وقتی دیدی اینقدر داره طولانی میشه باید یه فکری ب حال تغذیت میکردی میرفتی خونه مادرت میخوردی میومد ...

شوهرم انقد وضع روحیش خراب بود نمیشد برم

اونام همش سوپ دادن خوراکم

مریض شدم وحشتناک 

کسی به دادم نرسید

😇😇😇😇😇😇
مهمترین ماه وزن گیری دقیقا دو ماه آخر و خصوصا ماه آخره.نه درسته ولی کاش خودت میخریدی میخوردی اینکه ا ...

اخه باید میرفتم بیرون

شوهرمم که همش حس افسردگی داشت

ی شیرمیخواستم سه روز بعدمیخرید برام

برادرشوهرای بیشعورمم مدام پیشم سیگارکشیدن

😇😇😇😇😇😇
مگه خواهرشوهرات چندسالشون بود که تو رفتی پیششون؟

سنشون زیاده ولی داداشاگفتن شمابچه ندارین بمونین تنهانباشن

من فک کردم برا ی مدت کوتاهه

که تا 40نگهمون داشتن بعداونم همش بهانه اوردن ونذاشتن بریم خونمون

😇😇😇😇😇😇

درکت میکنم عزیزم

منم دوران بارداری مجبور بودم خونه مادرشوهر باشم بیشتر اوقات

هیچ کوفتی نمیخوردن

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل