2777
2789
عنوان

میشه به سوالم جواب بدید

47 بازدید | 8 پست

اگه یک خانواده که ۶ تا بچه دارن،  سه تاشون در طی مدت سه سال طلاق گرفته باشن،  همگی هم زندگی های ۱٠-۱۵-۲٠ ساله داشتن،  با دوتا بچه. یکی دیگه از بچه هاشون هم تا حالا دوبار تا پای طلاق رفته و همه میدونن،  یعنی یجورایی چهارتا از بچه هاشون زندگی موفقی نداشتن از ۶ تا بچه. 

از اینجا مشخصه که این خانواده یه چیزیشون هست و مشکل دارن؟  

خانوما من عروس سوم اون خانوادم و سومین طلاق و خیلی ظلم در حقم شده.  

هدفم از پرسیدن این سوال اینه که فامیل متوجه میشن مشکل از خودشونه که اینقدر طلاق توی خانوادشون زیاده و مثل سم خالص هستن. و دروغایی که پشت سر من میگم چرندیاته.... 

اغلب اگه با خانواده و خود اقا پسر و عروس اشناییت داشته باشیم

تا حدودی اینجور مواقع حق و به عروس می دیم 

چون همه در جریان ظلم نیستن که

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغلب اگه با خانواده و خود اقا پسر و عروس اشناییت داشته باشیمتا حدودی اینجور مواقع حق و به عروس می دی ...

فامیلای عروس و داماد مشترک هستن،  با هردو آشنایی دارن. 

اینا با هیچ عروسی نشاختن و هرسه پسرشون زندگیشون خرابه.  منم یکیشونم

فامیلای عروس و داماد مشترک هستن، با هردو آشنایی دارن. اینا با هیچ عروسی نشاختن و هرسه پسرشون زندگیش ...

چون اطرافیان اگه کسی و بشناسیم که زبون تندی داشته باشه

حق می دیم که عروسه ناراحت و شاکی بشه

بستگی به اون میزان شناخت داره

بعد بیخیال مگه چقدر مهمه

به قول شما وقتی تو یک خانواده انقدر طلاق زیاده

قطعا یک جای کار می لنگه

چون اطرافیان اگه کسی و بشناسیم که زبون تندی داشته باشهحق می دیم که عروسه ناراحت و شاکی بشهبستگی به ا ...

من آروم و بااخلاق بودم

طرف مقابلم هم از اونا که دوشخصیت دارن،  توی جمع مهربون و زن دوست و مظلوم،  اما توی خونه روانی و بددهن و......  

الان رفته همه جا اشک ریخته و از من بد گفته،  بعضیا باور کردن بعضیام که عاقل بودن نه.  خیلی دلم میخواست فامیل توجه میکردن که اینا اگه خوب بودن زندگی چهارتا بچه از ۶تا بچه خراب نبود، مشکل دارن... 

من آروم و بااخلاق بودمطرف مقابلم هم از اونا که دوشخصیت دارن، توی جمع مهربون و زن دوست و مظلوم، اما ...

اووووووو خواهر بیخیال

بعدا گندش در می اد

وقتی ازدواج کنه از اونم طلاق بگیره

همه می فهمن مشکل از پسره بوده

اووووووو خواهر بیخیالبعدا گندش در می ادوقتی ازدواج کنه از اونم طلاق بگیرههمه می فهمن مشکل از پسره بو ...

بارها توی زندگی نفرینش کردم الهی من بمیرم تو بری ازدواج کنی تا تفاوت رو بفهمی....  

الانم امیدوارم در گذرزمان اونایی که قضاوتم کردن بفهمن اشتباه کردن...  

امیدوارم شما هم به ازدواج عالی داشته باشی دوست عزیزم،  از تجربه من اینو داشته باشید که همه اولش مهربون و آقا و متشخص و مودب هستن، بعدش میفهمی لایه های پنهانش چی بوده،  تازه ما فامیل بودیم از بچگی رفت و آمد داشتیم....  

پس تا میتونی دوره آشنایی رو جدی بگیر و توی اون دوره امتحانش کن از نظر عصبانی شدن و خاله زنکی بودن و بچه ی مامان و خواهر بودن،  راستگو بودن،....  با چشم خیلی باز و مشورت با مشاور تصمیم بگیر. من اگه بیشتر بهمون فرصت آشنایی داده بودن خانوادم میشد که بفهمم اینا چجورین.  اما زود عقد کردیم و توی عقد فهمیدم... 

بارها توی زندگی نفرینش کردم الهی من بمیرم تو بری ازدواج کنی تا تفاوت رو بفهمی.... الانم امیدوارم در ...

اره واقعا مهمه

به خاطر همین خانواده ما تاکید دارن رو شناخت سه ماه به بالا زیر نظر خانواده ها

واقعا همینه

خرچقدر هم بازیگر خوبی باشن

یک جایی از دستشون در می ره

ان شاءالله شماهم یا یک فردی ازدواج کنین که قدرتون و بدونه