2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ازدواج اونطور که تصور کردید بود

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 20 پست
بستگی داره تصوراتت چی باشه؟رویایی نباشه خوبه با ادم درست

من خوب اینطور فکر می کنم که طرف حواسش بهم باشه مهربون باشه احترام براره بهم آدم خوش خنده ای باشه منو بخندونه بهم توجه کنه مثل دوتا دوست باشیم 

خوب بیرون بریم و بگردیم 

نمی دونم رویایی هست یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین تصورات اکلیلی تو رو داشتم ...

شکر خدا الان یه زندگی خوب دارم همسر مهربون .با درک خونوادش خوب خودش اهل زن و زندگی ولی ببین عزیز دلم زندگی شوخی بردار نیست 

من تو خونه پدرم زیاد اذیت نشدم بالا پایین داشتیم ولی خوب زیاد بهم سخت نگذشت به لطف خونوادم ...

وقتی بغض میکردم همه ی خونواده بسیج میشدن که مشکله رو حل کنن

ولی خونه ی شوهر یه چیز دیگست 

گاها لج و لجبازیه رابطه ..گاها همه چی خوبه ...گاها احساس میکنی حقت داره خورده میشه و نمیتونی صداتو دربیاری....خیلی وقتا ملاحظشو میکنی ولی یه اتفاق کوچیک که میوفته میشنوی که بهت میگه تو اصلا درکم نمیکنی ..کجا درکم کردی؟

البته بازم میگم جنبه های مثبت داره 

ولی من دقیقا یه هفته بعد عقد که اولین جروبحث جدیمون اتفاق افتاد پ بغض کردم دیدم اصلا توجهی به اینکه من از تو دارم میترسم نمیشه ...و اونموقع متوجه شدم خونه شوهر خیلی متفاوت تر از خونه پدره و باید قوی باشی 

من خوب اینطور فکر می کنم که طرف حواسش بهم باشه مهربون باشه احترام براره بهم آدم خوش خنده ای باشه منو ...

نه رویایی نیست .

ولی توصیه میکنم شما هم مهارت رفتار با اقایون رو یادبگیر تا تصوراتت حقیقی بشه .....امیدوارم خوشبخت بشید