2777
2789
عنوان

کسایی که سقط داشتین

177 بازدید | 21 پست

سلام

چند وقت بعد از سقط از نظر روحی سر فرم اومدین؟

من احساس میکنم حالم عادی نیست .وسط خندمم یادش میفتم غصم میگیره .همش می‌شینم فکر میکنم اگر اینکارو‌ میکردم اونکارو میکردم ...شاید اینطور نمیشد.نکنه باز اتفاق بیفته ...چقدر زندگی خالی شده بعد این اتفاق انگار منتظر هیچی نیستم . 

و اصلا دلم نمی‌خواد به جز شوهرم با کسی در موردش حرف بزنم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اولین بار پریود شدم خوب شدم

یعنی یک ماه بعد؟

ببخشید بعدش باردار شدین؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان طبیعی کردم کلی درد کشیدم بچم بدنیا اومد ولی نشد که صدای نفسشو بشنوم 

الان دو سال گذشته ولی من صورتم معصومش یادم میره🥺😭با این که الانم باردارم ولی نمیتونم فراموشش کنم😭😭😭😭😭😭

منم ده روزی میشه که سقط کردمافسردگی گرفتمخیلی سختهنمیدونم حکمت این خواست خدا چی بودای خدا

خیلی سخته وقتی فکر میکنم دیگه باهاش کنار اومدم یک ساعت بعدش به شدت احساسات بد میاد سراغم .حالم خیلی بده ۴ روزه سقط کردم 

من زایمان طبیعی کردم کلی درد کشیدم بچم بدنیا اومد ولی نشد که صدای نفسشو بشنوم الان دو سال گذشته ولی ...

آخ الهی عزیییزمممم

منم دوتاسقط داشتم سقط اول یکم بهتربود میگفتم اشکال نداره ولی دومی که سقط شد حالم خوب نبود واقعا افسردگی داشتم میگرفتم ولی پیش دکتر خوب رفتم خداروشکر یکسال بعد باردارشدم سقط نشد

انشالله بارداری بعدیت به سلامتی پیش بره

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
من جفت تو رحمم مونده بود یک ماه بعدم کورتاژ کردم تا چندییییییییین ماههه وقتی پریود میشدم حس میکردم خ ...

منم از خودم گاهی بدم میاد.از خونی که میبینم بدم میاد

منم دوتاسقط داشتم سقط اول یکم بهتربود میگفتم اشکال نداره ولی دومی که سقط شد حالم خوب نبود واقعا افسر ...

خدا رو شکر

ممنونم

باید علتش رو پیگیر بشم؟کن قبلاً دوتا بارداری کاملا نرمال داشتم