ازش بخوام کارمو راه بندازه نمیدونم چرا اینقدر اذیتم میکنه تو قسمت اموزش دانشگاه هست هرچقدر خواهش کردم التماس کردم که کمکم کنه ببینم کراشم این ترم چه درس عمومی برمیداره تا منم بردارمم همش میپیچونتم و هی الکی بهونه میکنه تنها امیدم حذف و اضافه دانشگاه هست گفتم میرم دانشگاه میرم پیشش گریه میکنم ازش خواهش میکنم لاقل بگه کراشم چه درسیو برداشته منم بردارم اول ازش خواهش کردم کد ملی و کد دانشجوییش رو بده گفت نه نمیشه و اینا گفتم لاقللل بگو درس عمومی چی میگیره هی دست به سرم میکنه دارمم دیوونه میشم من باهاش کلاس نداشته باشم قید دانشگاه رو میزنم دلم داره از دلتنگی پاره میشه خدا خودت یه کاری کن منو محتاج بندت نکن
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
اخه زده همه چیش تو سایت بالا اومده چطور نمیفهمه اخه
ترم چندی؟
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️