2777
2789

ازش بخوام کارمو راه بندازه نمیدونم چرا اینقدر اذیتم میکنه تو قسمت اموزش دانشگاه هست هرچقدر خواهش کردم التماس کردم که کمکم کنه ببینم کراشم این ترم چه درس عمومی برمیداره تا منم بردارمم همش میپیچونتم و هی الکی بهونه میکنه تنها امیدم حذف و اضافه دانشگاه هست گفتم میرم دانشگاه میرم پیشش گریه میکنم ازش خواهش میکنم لاقل بگه کراشم چه درسیو برداشته منم بردارم اول ازش خواهش کردم کد ملی و کد دانشجوییش رو بده گفت نه نمیشه و اینا گفتم لاقللل بگو درس عمومی چی میگیره هی دست به سرم میکنه دارمم دیوونه میشم من باهاش کلاس نداشته باشم قید دانشگاه رو میزنم دلم داره از دلتنگی پاره میشه خدا خودت یه کاری کن منو محتاج بندت نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دانشگاه خودتونو درگیر پسرا نکنید

بعدشم دوست شما نمی‌تونه بفهمه اون پسره توی کدوم کلاساست

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من وقتی میخوام از یکی بدم بیاد و ازش بت نسازم به چبزای خییلی مسخره فک میکنم بعد میفهمم اونم آدمه و ا ...

من بدی هاش رو به چشم دیدم ولی از چشمم نمیفته اصلا انگار یکدونه عیب تو وجود این ادم وجود نداره

عزیزم درخواستت واقعا غیر منطقیه خودت رو بگذار جای دوستت

من بودم با جون و دل قبول میکردم این خودشم دیده من چقدر پیگیرم چقدر اذیت میشمم دیده رفتارامو خوب یه کمکی در حقم کنه بخدا جای بدی نمیره

اخه زده همه چیش تو سایت بالا اومده چطور نمیفهمه اخه

ترم چندی؟

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اصلا باهاش حرف زدی تا حالا باور کن یارو خودش یکیو داره تو اینور داری خودتو میکشی چقد حقیری

وااا تو دیگه کی هستی؟ اصلا منو از کجا میشناسی؟ این چه طرز حرف زدنه خجالت نمیکشی؟