2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر زاده من تقریبا چهار سالشه 

تا صد میشمره (منتهی ی جاهایی گیر میکنه) 

اعداد انگلیسی رو تا ده بلده 

نقاشی ش معلوم نیست چی میکشه رنگ آمیزی هم خوب نمیکنه 

رنگ و اینا رو که کامل میشناسه هم فارسی وهم انگلیسی

کاغذ تا زدن و قیچی و اینا بلد نیست 

تصورات ذهنی‌ خیلی خوبه و کلی سناریوی ذهنی می‌سازه 

مهارت های حرکتی خوبی داره تقریبا 

ینی چطوری

خب مثلا شعری که تو گوشی میشنوه یا تو برنامه یا یه آهنگ میشنوه بتونه حفظ کنه نه کامل.مثلا دختر من حروف انگلیسی از تو فیلم توی گوشی کامل تا آخر حفظه میخونه یا شعر یه روز آقا خرگوشه که توی گوشیه کامل حفظه

مهد میره؟ یا توخونه‌آموزش دیده

مامانش خیییلی باهاش کار میکنه

ینی تمام وقتش رو برای بچه ش گذاشته 

اما خب خیلی چیزا رو هم بلد نیست 

بچه خواهر دیگه م کاملا برعکس هست در حالی که همسن هستن

من این دوتا رو که میبینم میفهمم اصلا نباید بچه ها رو مقایسه کرد 

یمی این دو تا بچه زمین تا آسمون فرق دارن 

بچه اون یکی خواهرم شعر میخونه، اصلا عدد ها رو بلد نیست، کنار هرکی که میشینه تا صبح میتونه حرف بزنه اما اون یکی اصلا و اصلا با ناآشنا حتی همسر من حرف نمیزنه

به نظرم اگر بچه ها مشکل خاصی ندارن (مثلا ناتوانی ذهنی و....) اصلا نباید نگران دیر و زود شدن یادگیری شون شد و اصلا نباید با همدیگه مقایسه بشن

مامانش خیییلی باهاش کار میکنهینی تمام وقتش رو برای بچه ش گذاشته اما خب خیلی چیزا رو هم بلد نیست بچه ...

سلام گلم. به نظر شما پسر من که الان 3 سال و 9 ماهشه. و حدودا دو ماهه زبون باز کرده حرف میزنه. اینم بگم بعضی تلفظ ها رو بد میگه. ولی تا دو ماه پیش فقط کلمه میگفت. 

شعر آنچنانی بلد نیست. مثلا من میگم به توپ دارم اون میمه قلقلیه. بعصب تکه هاشو میگه ولي حفظ کامل نیست. شمردن هنوز بلد نیست. رنگ ها کامل بلد نیست ولی زبر و زرنگه. به نظرت مشکلی داره؟ سال آینده میخام بفرستمش مهد چون این چیزا رو بلد نیست. 

سلام گلم. به نظر شما پسر من که الان 3 سال و 9 ماهشه. و حدودا دو ماهه زبون باز کرده حرف میزنه. اینم ب ...

نه عزیزم، استعداد بچه ها متفاوته 

اگر بچه (نه بچه شما بطور کلی) مشکل خاصی نداره که پزشک تشخیص بده و بابت اون مشکل تحت درمان باشه، اصلا جای نگرانی نیست 

ژنتیک، استعداد، کار کردن با بچه و کلی چیز دیگه توو مراحل رشد مؤثره 

هزارتا عامل روی رشد بچه موثره که ما اصلا نمیدونم چی هست پس نمیتونیم بگیم همه چی براش فراهم بوده و حرف زده یا نزده 

من ی دختر عمه و یک پسر عموی هم سن دارم، بچه که بودن پسره خیلی عقب تر از دختره بود و مامانش همش حرص می‌خورد که بچه م مشکل داره، الان ده سالشون هست و پسره هزار پله از دختره جلوتره 

تا وقتی بچه بیماری تشخصی داده شده توسط پزشک نداره، به هیچ عنوان ناراحت و نگران نباشه