2777
2789

احساس عاجز بودن دارم

اصلا نه دغدغه نه علاقه ای برای ادامه ندارم

چه روزای سختیه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط ما توی وضعیت خوبی نیستیم💔

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

دقیقاهییچ مایل به ادامه دادن نیستم حتی

هر روز که بیدار می‌شم احساس می‌کنم اصلا مطمئن نیستم که از زنده بودنم خوشحالم یا نه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نه فقط ما توی وضعیت خوبی نیستیم💔

زندگی برا همه سخت بوده

انگار رنج کشیدن اجتناب ناپذیره

خیلیییییییی بشدت تمایل دارم زندگیم همین امشب تموم بشه

کاش خوب بشه

خستم واقعا

تبریک میگم به معنا واقعی زندگی رسیدید زندگی هیچِ یکم مطالعه کنید ،شما بیدار شدید عزیزممولانا ...

ترجسحم اینه که شادی رو تجربه کنم

نه این احساس بی حوصلگی و کسالت رو

دنیا نزد من از اب دماغ بز بی ارزش ترست(نهج البلاغه)😕همین ی جمله بسشه

اتفاقا دوست دارم زندگیم یه ارزش و معنایی هم پیدا کنه