2777
2789
عنوان

من گناه بزرگی کردم

265 بازدید | 27 پست

۴ ساله چشم انتظارم هر آزمایش و سونو عکس رنگی رحم آزمایش شوهرم همه و همه سالم . هر هفته برای یکی از امامان روضه میدم میخونن این ماه حتی سفره صلوات سفارش دادم که برای دل خودم بندازم تا هر حا بتونم کار خیر میکنم اما خدا منو نمیبینه و نمیشنوه

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تو عقد باردار شدم هنو ن خونم آمادست ن وسایلم چی بگم ی ماهه دارم سکته میکنم

فقط میتونم بگم بگو خدایا شکرت همین اندازه موهای سرم امپول دارو قرص حلوا .....خوردم

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
فقط میتونم بگم بگو خدایا شکرت همین اندازه موهای سرم امپول دارو قرص حلوا .....خوردم

از بابت بچه خداروشکر میکنم ولی دو ماهم تموم شده حالا حالاها هم خونه زندگی ندارم هر روزم گریس هی به خدا التماس میکنم پول جور بشه

چون یه بچه بهم نمیده چقد حرف بشنوم از بچه ده ساله که میگه آبجی منو بغل کن چون تو نی نی نداری😭😭

خدایا حکمتتو شکر .. من گه نمیخوام و پریودم عقب افتاد .. دیروز بیبی چک زدم مثبت شد اونم با سه تا بچه 😭😭خیلی درموندم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

آره عزیزم گناه کاری چون نا امیدی ویه چیز رو بزور از خدا میخوای  آخه عزیز از تو حرکت بقیش با خدا ست خدا که خوابش نمی‌برد که صداتو نشنوه از خدا بخواه وارام دل وبا اطمینان زندگیت رو بکن وکم نیار و منتظر فرجشش باش حتما خدا شنواست

خدایا حکمتتو شکر .. من گه نمیخوام و پریودم عقب افتاد .. دیروز بیبی چک زدم مثبت شد اونم با سه تا بچه ...

منم نمیخواستم اصن تا ی هفته باور نمیکردم تو عقد باردار باشم چن بار با شک گفتم بریم بندازیم شوهرم قبول نکرد