2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده (بیبی چک مثبت)

173 بازدید | 9 پست

تاپیک قبلیم گفتم‌ چند روز پیش دوتا تست زدم هر دو مثبت شد .. بعدش زعفران دم کردم خوردم .. از دیروز درذ زیر دلم حالت پریودی هست .. وبی پریود نمیشم .. یه ماهه پیش پریود شدم ک الان چند روز از وقتش گذشته .. حالا فردا میخوام برم آزمایش بدم ببینم واقعا باردارم یانه.. کسی میدونه درد زیر دلم ممکنه پریود بشم؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخای باردار باشی؟ن درد زیر دل طبیعیه تو بارداری

نه نمیخوام

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

خوب وقتی بی بی مثبت شده و پریود نمیشی بارداری دیگه

علائم و درد اولیه بارداری شبیه پریودی

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ب نظرم وقتی بی بی چک مثبته دیگه مثبته. درد پریودی هم طبیعیه

خیلی خطاش کمرنگه .. گفتم چون زوده زعفران بخورم شاید خونریزی بشم و تموم شه .. سه تا بچه دارم.. با همینا وضعیتم داغونه

کاش خطای بیبی چک باشه .. بخدا دیگه طاقتم طاق شده با همین سه تا .. 😭😭😭💔